The Body Shop Tea Tree öljy 10ml
THE BODY SHOP

The Body Shop Tea Tree öljy 10ml

9,90 €
9,90 €/kpl
  • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa

Erittäin monikäyttöinen teepuuöljy, jota käytetään mm. suoraan iholla paikallisesti hoitamaan ja puhdistamaan näppylöitä ja muita ihon ongelmakohtia. Vegaaninen. Sopii epäpuhtaalle iholle. Sisältää yhteisökaupan teepuuöljyä Keniasta.
KÄYTTÖOHJE:
Epäpuhtaudet: Levitä pieni määrä suoraan näppylälle joko sormin tai kostuta pumpuliin tai pumpulipuikkoon ja painele näppylää. Jos hoitoöljyä levitetään laajemmalle ihoalueelle, esim. yövoidetta voidaan levittää hoitoöljyn päälle, jotta iho ei kuivu.
Kylpy: Lisää 6 tippaa valmiiseen kylpyveteen ja sekoita käsillä. Erinomainen myös jalkakylpyyn; ehkäisee hien hajua.
Höyryhengitys: Lisää 3-4 tippaa tuotetta kulholliseen kiehuvaa vettä ja aseta pyyhkeellä suojatut kasvot kulhon yläpuolelle. Hengitä syvään muutama minuutti.
Hieronta: öljyä voi sekoittaa hajusteettoman hierontaöljyn sekaan. Tuotetta voidaan käyttää myös mm. hyttysenpuremilla, tulehtuneilla ihoalueilla (esim. karvatupentulehdus) ja haavaumilla.

  • EAN
    5028197184001
  • Brändi
    THE BODY SHOP
  • INCI
    Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., Melaleuca Alternifolia Leaf Oil/Tea Tree Leaf Oil, Polysorbate 60, Calophyllum Inophyllum Seed Oil, Limonene, t- Butyl Alcohol, Linalool, Leptospermum Petersonii Oil, Citral, Citronellol, Denatonium Benzoate, Tocopherol.