The Witcher 3 Wild Hunt GOTY PS4-peli

The Witcher 3 Wild Hunt GOTY PS4-peli

19,99 €
19,99 €/kpl
  • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa

Vuoden 2015 palkituin peli! Astu hirviöitä saalistavan palkkamurhaajan saappaisiin ja lähde eeppiselle matkalle etsimään ennustusten lasta – elävää asetta, joka voi aiheuttaa ennenkuulumatonta tuhoa. Game of the Year Edition -versioon kuuluvat The Witcher 3: Wild Hunt, kaikki 16 DLC-pakettia sekä 2 laajennusosaa – Hearts of Stone ja Blood and Wine.The Witcher 3: Wild Hunt on tarinapainotteinen seuraavan sukupolven roolipeli, joka sijoittuu upeaan avoimeen universumiin täynnä tärkeitä päätöksiä ja niistä koituvia seuraamuksia. The Witcher -pelissä olet ammattilaishirviönmetsästäjä, jonka tehtävänä on löytää lapsi ennustuksesta. Valtava avoin maailma on pullollaan kauppakaupunkeja, vuoristosolia ja unohdettuja luolia, jotka ovat tutkittavanasi. Kielletty alle 18-vuotiailta.

Tee elantosi tappamalla hirviöitä osaamuksella
Lapsuusiästä lähtien koulutetut noiturit omaavat yliluonnollisia taitoja ja voimia. He ovat epäluotettavia, mutta tuovat vastapainoa hirviöiden asuttamaan maailmaansa.

Tutki moraalitonta avointa fantasiamaailmaa
The Witcherin loputtomaan seikkailuun suunniteltu avoin maailma on uutta tasoa kooltaan, syvyydeltään ja monipuolisuudeltaan.

Etsi käsiisi ennustuksen lapsi
Tartu tärkeään tehtävään ja löydä ennustuksen lapsi, joka on avain maailman pelastukseen tai tuhoon.

  • EAN
    3391891989886
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi