LED-kynttilällä parannat huoneilmaa ja paloturvallisuutta

Kynttilöiden polttamisella saattaa olla erittäin huonoja vaikutuksia asunnon huoneilmaan. LED-kynttilällä vältät pienhiukkasille altistumisen, mutta pääset edelleen nauttimaan jouluisesta tunnelmasta.

LED-kynttilä on turvallinen ja terveellinen vaihtoehto normaaliin kynttilään verrattuna. LED-kynttilällä vähennät huoneen pienhiukkasmääriä ja se on myös paloturvallinen. LED-kynttilä onkin erityisen hyvä vaihtoehto lapsiperheissä ja vanhemmilla ihmisillä. Kaiken lisäksi LED-kynttilä on energiatehokas ratkaisu, sillä LEDit vievät vain vähän energiaa.

K-Citymarketeista löytyy useita paristoilla toimivia LED-kynttilöitä. Myös perinteisiä tuikkukynttilöitä löytyy nykyään LED-kynttilöinä, joten LED-kynttilää voi käyttää vaikkapa Kivi-tuikuissa.

Lisäksi löytyy perinteisiä tavallisen kynttilän mallisia LED-vahakynttilöitä. Joissakin malleissa on myös ajastin ja elävältä liekiltä näyttävä valonlähde. Käyttöikä LED-kynttilän paristoilla on noin 50 tuntia, jonka jälkeen paristot voidaan vaihtaa. K-citymarketista löytyy myös haudalle vietäviä LED-hautakynttilöitä, jotka eivät sammu vähäisestä vesi- tai lumisateesta.

LED-kynttilällä vähennät myös joulun ajan jätemäärää, sillä LED-kynttilä ei ole kertakäyttöinen ja sillä pystyy loihtimaan jouluiloa vuodesta toiseen.

Katso YLEn juttu ”Kynttilöiden polttaminen vastaa passiivista tupakointia” täältä >>

Tilaa henkilökohtaiset edut

Uusille lataajille 5 € Plussa-rahaa

Uutta syksyyn

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.