Tuotteita haetaan

K-Citymarketin lelukauppa on laaja ja monipuolinen. Valikoimissa on kaikkea LEGOista pehmoleluihin ja televisiosta ja elokuvista tuttuihin hahmoihin. Meiltä löydät suosikkimerkit kuten LOL, Gabby's Dollhouse, Squishmallows, Plasto, Ryhmä Hau ja Hot Wheels.

Kun haluat viihdettä ulkoilmaan, hanki verkkokaupastamme kesäpelit ja ulkolelut. Meillä on liukumäkiä ja hiekkaleluja perheen pienimmille. Isommat viihtyvät hyvin mölkyn, petankin, sulkapallon, kroketin ja tikanheiton kaltaisten klassikkojen parissa.

Vesileikit kuuluvat kesään. Sitä varten kannattaa varautua uimaleluilla, hiekkaleluilla ja rantaleluilla. Meiltä löydät uima-altaita, uimarenkaita, rantapalloja, leluja hiekkalaatikolle ja erilaisia kelluntavälineitä. Muista kuitenkin aina vahtia lapsia vedessä sillä uima- ja vesilelut eivät korvaa pelastusvälineitä.

Lautapelit ja muut pelit kuten korttipelit viihdyttävät kaikenikäisiä ympäri vuoden. Kestosuosikit kuten Afrikan tähti, Monopoly, Trivial Pursuit, Arvaa kuka ja Kimble ovat aina varma valinta. Myös uudemmat pelit ja etenkin palkintoja voittaneet hittipelit ovat tutustumisen arvoisia. Nämä kaikki löytyvät myös valikoimastamme.

Meiltä K-Citymarketista löydät laajan sekä monipuolisen leluvalikoiman, hanki verkkokaupastamme viihdykettä kotiin ja lahjaksi!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi