Huhtikuun parhaat uutuudet

Cittari hoitaa

Tutustu verkkokauppamme huhtikuun parhaisiin uutuuksiin

L.O.L. Baby Bundle yllätyshahmo

L.O.L. Baby Bundle yllätyspallo, jonka sisältä paljastuu joko kaksoset tai kolmoset. Osalla mukana myös oma lemmikki. Nuken silmissä on yllätys, pyyhi suljetut silmät kostealla ja näet nuken silmien värin.

Hape Sushisetti
Hape Sushisetti

Hape Sushisetti

Puiset sushit vitriinissä. Pakkauksessa mukana myös soijakastikepullo, veitsi ja syömäpuikot. Puikoilla on hyvä harjoitella hienomotorisia taitoja. Osat puuta, muovia ja huopaa. Yhteensä 13 osaa. Ikäsuositus: 3+.

Spinout tarrapallopeli

Huippuhauska pallopeli lapsille ja aikuisille sekä rannalla että kotipihassa. Pallo heitetään vastapelaajalle, joka nappaa sen tarralevyllä. Sitten vastapelaaja heittää pallon takaisin toisen pelaajan napattavaksi. Peliä voi pelata myös yksin heittelemällä palloa ilmaan tai seinään ja nappaamalla sen tarralevyyn. Tarrapintainen kiekko helpottaa pallon kiinniottamista. Pakkaus sisältää kaksi kädessä pidettävää kiekkoa ja pallon. Ikäsuositus yli 5-vuotiaille.

SpinOut puinen rengasheitto

Tässä ajattomassa, klassisessa renkaanheittopelissä yhdistyvät niin taito, onni kuin perheen yhteinen hauskanpito! Tämä puinen renkaanheittopeli on suunniteltu kestämään ja tuomaan iloa kaiken ikäisille. Settiin kuuluu vankkatekoinen puinen keppialusta, jonka mitat ovat 42 cm pituus, 4,4 cm leveys ja 2 cm korkeus, sekä viisi kestävää, juutista valmistettua heittorengasta. Pelin värikkäät kepit lisäävät visuaalista iloa ja auttavat pelaajia seuraamaan pisteitä. Loistava tapa nauttia ulkoilmasta ja parantaa motorisia taitoja! Sopii erinomaisesti piknikille, puutarhajuhliin tai vaikkapa rannalle. Hanki omasi ja lähde heittämään renkaita tavoitteena huipputulos!