Maaliskuun parhaat uutuudet

Cittari hoitaa

Tutustu verkkokauppamme maaliskuun parhaisiin uutuustuotteisiin

MGA's MINIVERSE Kodin Sisustus Yllätyssetti

Ihana minikokoinen yllätysleikkisetti, jossa valmistat minikokoisen koriste-esineen tai kodin tarvikkeen. Tuotteissa mukana oleva seos kovettuu UV-valossa. Saatavilla useita erilaisia.

MGA's MINIVERSE Kodin Sisustus Yllätyssetti
Plussa-etu -20 %
MGA's MINIVERSE Kodin Sisustus Yllätyssetti

PUMA Vapaa-ajan jalkine Runtamed Platform

Naisten matalavartinen ja sporttinen tennari aktiiviseen vapaa-aikaan. Päällisessä yhdistyy kauniisti mokkanahka, mesh-kangas sekä tyylikäs eläinkuosi. Jalkineessa on näyttävä EVA-korokepohja sekä hyvin pitävä ja yksityiskohtaisesti kuvioitu kumipohja. Softride+ -pohjallisen ansiosta jalkine tuntuu mukavalta koko päivän ajan.

Shock Absorber -urheiluliivit

Shock Absorber on ikoninen urheiluliivimerkki ja alansa edelläkävijä jo vuodesta 1995 asti. Laajan malliston urheiluliivit ovat viimeisteltyjä jokaista yksityiskohtaa myöten ja ne ovat suunniteltu tarjoamaan täydellistä tukea sekä äärimmäistä mukavuutta urheiluun! Urheiluun suunnitellut liivit on valmistettu teknisestä materiaalista, joka siirtää kosteuden pois iholta, kuivuu nopeasti ja hengittää. Laadukkailla liiveillä treenaaminen on mukavaa ja voit keskittyä täysillä itse suoritukseen.

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi