Depend Cosmetic Gel iQ takaa kiiltävät ja kestävät kynnet jopa 14 päiväksi

Depend Cosmetic Gel iQ on kotikäyttöön tarkoitettu geelilakka, jonka ÄO on korkea. Se on nopeasti ja helposti levittyvä lakka, jolla saa erityisen kiiltävän lopputuloksen, ja jonka täyteläisyys erottaa sen tavallisista kynsilakoista.

Gel iQ on erityisen hellävarainen, eikä se vauriota omaa kynttä lainkaan.

NO PREP tarkoittaa, että kynttä ei tarvitse valmistella viilaamalla tai käyttämällä vahvoja pohjustustuotteita, jotka voivat heikentää kynsien laatua. Puhdista kyntesi miedolla Pre-Cleanser -puhdistusaineella ennen lakkausta.

Kunkin levitysvaiheen kovettamisaika on 30 sekuntia turvalliseen geelilakkaukseen kehitetyllä UV-/ LED-valolla. Valon ja lakan yhteisvaikutuksesta mahdolliset raidat häviävät kovettumisen aikana, vaikka kynttä ei olisi lakannut täysin tasaisesti.  

DependCosmetic setti fiilis

Vinkki! Levitä geelilakkaa ohuina kerroksina ja saat kauniimman ja kestävämmän lopputuloksen!

Kun päällyslakka on kovetettu valolla, kynsi puhdistetaan High Shine Cleanser -puhdistusaineella, joka saa esiin upean kiillon ja värintoiston. Gel iQ -lakkaus on erittäin kestävä ja säilyy jopa 14 päivän ajan. 

Aloituspakkaus sisältää Base Coatin, Top Coatin, Pre-Cleanserin, High Shine Cleanserin, kynsiviilan, manikyyritikun ja UV/LED-lampun adapterilla – huom. pakkaus ei sisällä geelivärilakkaa eikä poistoaineita.

DependCosmetic kynsilakat fiilis

Nappaa kattavasta valikoimasta omiin juhlakauden asuihisi sopivat sävyt ja vietä ihana salonkihetki kotonasi!