Luonnonkosmetiikasta tukea herkän ihon hyvinvoinnille

Ihon tärkeimpiä tehtäviä on suojata meitä ulkoisil­ta ärsykkeiltä. Ihon opti­maalinen vastustuskyky on riippuvainen ihon pinnalla elävistä mikrobeista, jotka muodostavat jokaisen ihol­le omanlaisensa mikrobiomin eli ihon mikrobiston.

Prebiootit ovat hiilihydraattipohjaista ihon hyödyllisten mikrobien ravintoa eli ne edistävät hyödyllisten mikrobien kasvua. Prebiootit ovat Erisan+ -tuot­teiden tärkeimpiä raaka-aineita. Ne lisäävät ihon suojaa tukien hyvien bakteerien toimintaa iholla sekä vahvistavat ihon luontaista vastustuskykyä ja edesauttavat sen hyvinvointia.

Suojaa ihon stressitekijöitä vastaan luonnon raaka-aineiden avulla 

Iho tarvitsee erityistä tukea prebiooteista, kun se herkistyy vaikkapa hormonaalisten muu­tosten, stressin tai vääränlaisten ihonhoitorutiinien seurauksena. Myös vuodenaikojen ja lämpötilojen vaihtelut ovat iholle suuri stressitekijä. Erisan+ -tuotteiden luonnon raaka-aineet on tarkoin valittu tukemaan herkän ihon hyvinvointia ärsyttämättä ihoa.

Erisan+ -tuotteissa prebioot­tisina ainesosina käytetään chlorella-uutettainuliinia ja alfa-glukaani oligosakkaridia. Herkän ihon hyvinvointia tukevia ainesosia ovat myös pehmentävä suomalainen kauraöljy, tulehdus­ta ja punoitusta vähentävä ratamo­uute, kosteuttava karhunvatukkauute ja antioksidanttipitoinen fermentoitu riisivesiKotimainen sokerijuurikkaasta valmistettu inositoli toimii ihoa suojaavana ja kosteuttavana sekä ihon uusiu­tumista edistävänä ainesosana.