Löydä ihollesi paras seerumi

Tutustu seerumeihimme tarkemmin ja miten niistä on hyötyä ihonhoitorutiinissasi. Tarvitsetpa sitten lisää kosteutta, lisää heleyttä tai rypyt häiritsevät, löydät juuri sinun ihollesi sopivan L'Oréal Paris seerumin.

Kasvoseerumi – aktiivista, intensiivistä hoitoa kaikille ihotyypeille

Seerumi on erittäin tiivistetty ihonhoitotuote. Se on yksi tärkeimmistä vinkeistämme kauniille ja hyvinvoivalle iholle. Seerumin koostumus sisältää korkean pitoisuuden vaikuttavia ainesosia. Se vahvistaa kosteuttavan tuotteesi vaikutusta ja tekee ihonhoitorutiinistasi vieläkin tehokkaamman. Seerumilla on yleensä korkeampi pitoisuus aktiivisia ainesosia kuin voiteilla, ja siksi se vaikuttaa myös tehokkaammin kuin muut ihonhoitotuotteet.

Kuinka kasvoseerumia käytetään?

Seerumia käytät osana päivittäistä ihonhoitorutiiniasi. Levitä seerumi puhtaalle, kuivalle iholle ja anna sen imeytyä hankaamatta tai hieromatta tuotetta iholle. Muutaman minuutin kuluttua voit levittää kasvovoiteen, mieluiten samasta ihonhoitosarjasta, jolloin tuotteet täydentävät toisiaan. Seerumia käytetään myös iltaisin puhdistuksen jälkeen ennen yövoiteen levittämistä. Kasvoseerumit sisältävät vaikuttavia ainesosia, jotka vahvistavat ja hoitavat ihoasi.

Vaikuttavien, ravitsevien ainesosien suuri pitoisuus tekee kasvoseerumista erittäin tehokkaan tuotteen. Iho hyötyy seerumeiden tehokkaista ja intensiivisistä vaikutuksista, joten se on hyvä ottaa osaksi tavanomaista ihonhoitorutiinia.

Näin saat seerumista parhaan hyödyn

Parhaan tulokset saat valitsemalla ihotyypillesi sopivan ja ihosi tarpeita vastaavan kasvoseerumin. Seerumin vaikuttavat ainesosat tekevät hyvää ihollesi iästä riippumatta.

LOP FI KCM Search for Serum 2023 banner 680x450px2

Suosittelemme käyttämään kasvoseerumia tavallisen päivävoiteesi alla, näin seerumi vaikuttaa tehokkaammin. Tämä on paras vinkkimme, jotta saat kasvoseerumistasi parhaan hyödyn.

Tärkeintä on valita ihosi tarpeita vastaava seerumi. Seerumivalikoimastamme löydät juuri ihollesi sopivimman tuotteen kaikenlaisiin tarpeisiin. Seerumimmme antavat ihollesi lisää heleyttä, kosteutta, ravitsevuutta, taistelee tummia silmänalusia tai ryppyjä vastaan ja häivyttää iholta väsymyksen merkkejä.

Mitä tahansa ihosi tarvitsee, seerumi voi auttaa sinua antamaan ihollesi intensiivistä hoitoa ja pehmeän, heleän ja sileän ihon.

Tutustu seerumeihin:

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi