Aika juhlia!

Luo rento juhlatunnelma sekoittamalla kattaukseen rohkeasti erilaisia tyylejä. Kruunaa juhlapöytä ihanilla kukkakoristeilla.

Kauniin kattauksen avaimet

Juhlien rento tunnelma korostuu, kun kokoat kattauksen erilaisista elementeistä. Sekoita rohkeasti astioita keskenään ja muista, että myös arjen astiat taipuvat juhlaan. Pidä värimaailma yhtenäisenä, jotta kokonaisuus pysyy tyylikkäänä. Vaalea pöytäliina ja kirkas lasi rauhoittavat kivasti värikkäämpääkin kattausta.

Käytä kauden leikkokukkia kekseliäästi ja koristele juhlakakku tai muu tarjottava syötävillä kukilla. Sirottele pieniä maljakoita pöytään sinne tänne tai asettele ne köynnösmäisesti sopivaan kohtaan kattausta. Sujauta lautasliinapidikkeeseen kukan varsi. Lajikkeista ikiviuhko ja kultahehku kestävät kauniina ilman vettäkin.

Aika juhlia! kuva

Näin selviät kätevästi juhlajärjestelyistä

Usein juhliin tarvitaan lisä-istuimia ja -tasoja vieraita ja tarjottavia varten. Valitse kalusteet niin, että ne ovat helposti siirreltäviä ja sopivat sisälle ja ulos. Jos juhlitaan myös pihalla, kauniit metallijakkarat voivat jäädä puutarhan levähdyspaikoiksi juhlien jälkeenkin. Tarkista aina tuotteiden sääkestävyys tuotetiedoista.

Huomio illan viileneminen ja vieraiden viihtyminen etukäteen. Lisää terassin ovelle tai puutarhaan yksi tai useampi kaunis puulaatikko tai kori istuintyynyjä ja huopia varten. Vieraiden on näin helppo tehdä olonsa mukavaksi, ja voit itse keskittyä seurusteluun.

Pue myös puutarha tai parveke juhlaan

Erilaiset lyhdyt ja valosarjat luovat ulos tunnelmaa ja juhlan tuntua, vaikka nurmikko jäisikin leikkaamatta. Lisää kukkaloistoa ryhmittelemällä selkeitä ruukkuryhmiä pihan tai parvekkeen paraatipaikoille, kuten oven suuhun ja kulkureiteille.

Pirkka 5 sisustus korit 680

Tee juhlavalmistelut mahdollisimman pitkälle jo edellisenä päivänä tai aiemmin, jotta voit itse juhlapäivänä keskittyä levollisin mielin ikimuistoiseen päivään.

Pirkka 5 sisustus kattaus2 680

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi