Kesäkodin sisustusvinkit: Luo viihtyisä terassi tai parveke trendikkäillä tekstiileillä

Kesä on nurkan takana, mikä tarkoittaa, että on täydellinen hetki uudistaa terassin tai parvekkeen ilmettä.

Kesäiset suosikkipaikkasi heräävät eloon mukavilla ja tyylikkäillä tekstiileillä sekä pirteillä väreillä.

Verkkokauppamme tarjoaa laajan valikoiman upeita tekstiilejä – mattoja, tyynyjä ja torkkupeittoja, jotka sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Jos suunnittelet avoterassin sisustamista, varmista tuotteen sopivuus ulkokäyttöön ja sen kestävyys sääolosuhteissa.

Eläväiset kuosit lisäävät ulkotilojesi dynaamisuutta ja eloisuutta. Halutessasi voit kuitenkin suosia myös rauhoittavia pastellisävyjä ja luonnollisia värejä, kuten hiekkaa, sinistä ja korallinpunaista, jotka yhdessä luovat harmonisen ja levollisen tunnelman.

Tyynyt

Kesäiset tyynyt tuovat mukavuutta ja tyyliä sisätiloihin ja soveltuvat myös rauhallisiin hetkiin ulkona. Meiltä löydät laajan valikoiman värikkäitä ja kuviollisia tyynyjä, jotka piristävät terassiasi tai parvekettasi. Ne eivät ainoastaan lisää istumismukavuutta, vaan myös kohottavat sisustuksesi ilmettä ja tekevät tilastasi entistä kutsuvamman.

Matot:

Matot ovat ihanteellinen tapa määritellä tilaa ja tuoda lisää lämpöä ja tekstuuria sisustukseen. Tarjoamme erikokoisia, -kuosisia ja -värisiä mattoja, jotka sopivat niin sisätiloihin kuin suojaisiin ulkotiloihinkin. Valitse verkkokauppamme monipuolisesta valikoimasta matot, jotka sopivat täydellisesti kodin tai kesäasunnon sisustukseen.

myhome Twist juuttimatto 60 x 90 cm
Plussa-etu -37 %
myhome Twist juuttimatto 60 x 90 cm

Viltit, huovat ja niille sopiva kori:

Viltti ja huopa on täydellinen lisä viileisiin iltoihin niin sisällä kuin ulkona suojaisissa olosuhteissa. Meiltä löydät laadukkaat ja tyylikkäät torkkupeitot, jotka ovat mukavia lämmittäjiä auringonlaskua ihailessasi tai ulkona aikaa viettäessäsi. Valikoimamme värit ja kuviot sopivat saumattomasti yhteen muiden sisustuselementtiesi kanssa.

Vilttien ja huopien säilytykseen kaunis kori:

Kodikas kesäunelma

Kodikas kesäunelma

Saa inspiraatiota kesäiseen ulkoelämään ja sisusta pihasi, parvekkeesi tai terassisi viihtyisäksi monikäyttöisillä kalusteilla ja kasvatusvinkkeillä.
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi