Luo raikas mökkityyli

Mökillä voi ottaa rennommin!

Luo mökillesi raikas ja vaivaton tyyli yhdistämällä käytännöllisiä kalusteita, värejä ja säilytysratkaisuja. Panosta kestäviin ja helppohoitoisiin huonekaluihin, kauniisiin säilytysastioihin sekä viihtyisiin tekstiileihin.

Avohyllyillä, koreilla ja suljetuilla säilytysastioilla pidät mökkisi järjestyksessä, kun taas neutraalit pintamateriaalit ja raikkaat värit tekevät tilasta valoisan ja kutsuvan. Tämä artikkeli tarjoaa inspiroivia vinkkejä ja tuotteita, joiden avulla luot kodikkaan ja tyylikkään mökkityylin helposti!

Katso kalusteita avoimin mielin

Varastohylly voi olla juuri sopiva mökin säilytystarpeisiin, ja kauniit ulkokalusteet toimivat myös sisällä. Saat liikkumavaraa siirrellä kalusteita väkimäärän mukaan ulkoa sisälle ja sisältä ulos. Jos mökki on kylmänä talvella, ulkokalusteet eivät siitä kärsi. Sen sijaan, että siirrät mökille kotoa käytöstä poistuneita kalusteita ja astioita, satsaa siihen, että arkisetkin asiat rikkalapiosta vuodevaatteisiin ovat niitä, joista aidosti pidät. Asian merkitys korostuu, jos mökillä on monta käyttäjää. On helppo ottaa rennosti, kun mökki on aina viihtyisä.

etu vain verkosta
Fanni K riipputuoli kudottu
Plussa-etu -24 %
Fanni K riipputuoli kudottu

Näin teet raikkaan mökkityylin helposti

Väritaituri osaa sekoittaa murrettuja ja puhtaita värejä onnistuneesti yhteen sisustuksessaan. Jos olet taidoistasi epävarma, valitse linjasi ja pysy siinä. Näin kokonaisuus säilyy kauniina ja tyylikkäänä. Puhtailla väreillä saat reippaan ja raikkaan lopputuloksen, joka kestää aikaa.

Kun lattia ja seinät ovat neutraalin värisiä, juju voi olla paneelin kiinnostava pinta tai tekstiilien ja käyttötavaroiden värit. Neutraalit pintamateriaalien sävyt tuovat tilaan valoisuutta ja avaruutta. Ne kestävät aikaa ja sisustuksen tyyliä on halutessaan helppo vaihtaa.

Marimekko Mansikkavuoret pöytäliina 140x250 cm
Plussa-etu -40 %
Marimekko Mansikkavuoret pöytäliina 140x250 cm
Marimekko Mansikkavuoret keittiöpyyhe 43x60 cm
Plussa-etu -40 %
Marimekko Mansikkavuoret keittiöpyyhe 43x60 cm

PI6-824 sisustus 680 1

Suosi vaivattomuutta

Avohyllyistä tavarat on helppo ottaa ja palauttaa paikalleen. Erilaisilla koreilla ja laatikoilla helpotat pienempien tavaroiden säilyttämistä. Varaa jokaiselle kävijälle nimikoitu kori henkilökohtaisia tavaroita, kuten puhelinta, kaupunkikodin avaimia tai tärkeimpiä leluja varten. Säilytä mökkitarpeet villasukista puutarhavälineisiin kauniissa koreissa ja laatikoissa, jotta ne löytyvät nopeasti ja järjestys säilyy.

PI6-824 sisustus 680 3

Ruoan säilytys mökillä

Ruoan säilyttämisessä kauniit, suljetut ruoan säilytysastiat pitävät ruoka-aineet tuoreina ja järjestyksessä. Suljetuilla astioilla vältät hyönteisten ja kosteuden pääsyn ruokatarvikkeisiin ja voit pitää kuivatavarat, mausteet sekä säilykkeet helposti saatavilla. Mökillä jokaisella tavaralla tulisi olla oma paikka, ja oikeat säilytysastiat takaavat, että mökkielämä pysyy sujuvana ja tavarat löytyvät vaivattomasti.

Yhdistämällä käytännölliset avohyllyt, korit, laatikot ja ruoansäilytysastiat luot mökkityylin, joka on raikas ja vaivaton sekä helpottaa arkea.

AmandaB leipälaatikko valkoinen COUNTRY
OUTLET
AmandaB leipälaatikko valkoinen COUNTRY
AmandaB lasipurkki sokeri YORK
OUTLET
AmandaB lasipurkki sokeri YORK

Mökin matot

Pienikokoiset matot ovat mökkikäytössä käteviä. Ne on helppo pestä koneessa tai pesupaikalla. Asettele samanlaisia, mutta erivärisiä raitamattoja yhdeksi isommaksi matoksi. Hanki mattojen alle liukueste tai laita matot hiukan päällekkäin, niin ne pysyvät paikoillaan.

PI6-824 sisustus 680 2

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi