Artikkelit
Koti ja hyvä olo

Suuntana mökki - parhaat valinnat mökkilomailuun

 Suuntana mökki - parhaat valinnat mökkilomailuun

Mökillä voi rentoutua laiturilla, touhuta ulkona ja nauttia grillailusta ja ruoanlaitosta – löydät parhaat varusteet mökkikesään lähimmästä K-Citymarketista tai K-Citymarket.fistä.

Ruoanlaittajan toivetuotteet

Trendikäs valmistaa grillissä kaikki päivän ateriat ja jopa leipoo. Erilaisten grillien lisäksi ulkokeittiöön voi hankkia esimerkiksi kalanloimutuslaitteen tai nuotioalustan. Lapsia voi ilahduttaa valmistamalla poppareita kätevällä popcorn-pannulla.

Kata kauniisti ja kesäisesti 

Kesän astioista, pöytäliinoista ja keittiöpyyhkeistä löytyy kauniita kesäisiä luontoaiheita, ja niillä on helppo päivittää ja raikastaa mökin tunnelmaa. Yhdistele erilaisia värejä ja kuoseja keskenään – raita ja ruutu sopivat hyvin kesäkukkien pariksi.   

Mökkikattaus

Sisustus saa olla värikäs 

Monen mökin sisustus on arkikotia romanttisempi ja värikkäämpi, ja värit, kuosit ja tekstuurit saavatkin olla suloisesti sekaisin. Kun valitset sisustuksen värejä ja kuoseja luonnosta, kesäkodin neliöt tuntuvat jatkuvan reilusti pihan puolelle. Ripaus puuta tuo sisustukseen lempeää pehmeyttä. 

Mökkipihan parhaat 

Mökkipihalla on mukava rentoutua riippukeinussa ja tarkkailla vaikkapa perhosten ja kimalaisten touhuja puuhun tai vajan seinään kiinnitetyssä hyönteishotellissa. Puutarhanhoidosta innostunut varaa mukaan laadukkaat välineet, kuten kastelukannun ja kuokan.  

Retkelle, uimaan ja saunaan  

Uinti- ja saunareissuilla ilahduttavat pehmeät pyyhkeet ja kivat kesäiset uikkarit, joissa on hyvä lekotella laiturilla tai polskia rantavedessä. Retkille kannattaa varata mukaan kätevä retkihuopa ja laadukas kylmäkassi, jossa eväät säilyvät pidempään. Kauppareissulle valitaan mukaan kevyt kesäkassi.  

Tunnelman luontiin  

Näyttävä ulkotulisija luo tunnelmaa ja antaa lämpöä viileänä iltana. Tunnelmaa tuovat myös metalli-, puu- ja rottinkilyhdyt, joihin voi laittaa sisälle kynttilän. Led-valaisimista löytyy useita eri vaihtoehtoja, kuten klassinen lyhty tai hauskat sammakot. 

Lisää tuotteita mökkipihalle löydät puutarhavalikoimastamme.

Tutustu K-Citymarket.fi puutarhavalikoimaan >>