Neule säilyy siistinä, kun hoidat sitä hyvin - lue ohjeet!

Neule säilyy siistinä pitkään, kun pidät siitä hyvää huolta. Tutustu vaatteen tuotelappuun, sillä sen materiaali sanelee hoitomuodon.

Mikä materiaali?

Neuleissa käytetään luonnonmateriaaleja, kuten puuvillaa ja villaa sekä erilaisia tekokuituja akryylista polyesteriin. Keinokuituja ja luonnonkuituja myös sekoitellaan keskenään. Neuletta hoidetaan aina sen herkimmän materiaalin mukaan.

Konepesu puuvillalle

Helppohoitoinen puuvillaneule kestää yleensä konepesua. Laita se pesukoneeseen nurin päin, pese ja linkoa ohjeen mukaan.

Suosi käsipesua

Villaneuleet sekä keinokuitu- ja sekoiteneuleet kannattaa pestä käsin, ellei pesulapussa toisin neuvota. Näin varmistat, että materiaali pysyy siistinä pitkään. Villaneuleen kuidut puhdistavat itseään myös pelkällä tuuletuksella. Poista tahrat varovasti miedolla pesuaineella.

Muista vaakataso

Kuivata neuleet ilmavasti vaakatasossa tai vaikkapa kaiteella, jotta ne eivät veny. Sama koskee säilytystä: viikkaa neuleet hyllylle tai laatikkoon, älä laita niitä henkariin riippumaan.

Poista nypyt

Siisti neuleita harjaamalla niitä pehmeällä vaateharjalla. Voit poistaa käytössä tulleita nyppyjä nukkakammalla. Vältä silitystä kuumalla raudalla, mutta tarvittaessa höyrytä ja silitä pesuohjeen mukaan.

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi