Säällä kuin säällä - Lastenvaatteet talveen

Mitä voisit pukea lapselle päälle syksyn sateisiin ?

Säältä tulee suojautua pukeutumalla oikein. Meiltä löydät lämpimät kerrastot, vedenpitävät ulkoiluvaatteet, sadevaatteet sekä Goretex -kengät haastavimpiinkin ulkoilusäihin.

Tutustu vedenpitävien vaatteiden valikoimaamme, jossa yhdistyvät muoti ja toiminnallisuus. Ihanista sadetakeista tyylikkäisiin kumisaappaisiin – meillä on täydelliset sadepäivän perustarvikkeet, jotka pitävät pienet kuivana ja muodikkaana säällä kuin säällä.

Sadesäihin:

Ulkoilu sateessa on varustelukysymys, eikö niin? Kuraleikkeihin ihana Remu -kuosillinen sadetakki, samasta setistä kurahousut sekä lämpimät karvavuorelliset Nokian kumisaappaat.

Plussa-etu -30 %
Plussa-etu -30 %
Plussa-etu -30 %
Plussa-etu -30 %
Plussa-etu -30 %

Välikauteen:

Lauhemmilla pakkassäillä parhaat vaihtoehdot ulkopukeutumiseen ovat välikausi- ja softshell-vaatteet. Vuori on ohuempi, mutta pinta on usein vettähylkivä. Kerraston Thermal -materiaali on lämmin, kevyt ja kuivuu nopeasti. Matalat Goretex -välikausikengät sopivat hyvin myös pienille pakkasasteille.

Pakkassäihin:

Pakkassäihin voi vetää ylleen SuperRemu -toppatakin. Se on veden- ja tuulenpitävä, silti hengittävä takki. Takin sekä toppahousujen vanullinen vuoraus takaa lämmön haastavassakin säässä. SuperRemu -vaatteissa on myös heijastin yksityiskohtia. Viking -talvikengissä on vedenpitävä Goretex -kalvo sekä lämmin vuori, joka suojaa jalkoja. Lisäksi kengissä on heijastintehosteita sekä pitävä kumipohja.

Plussa-etu -30 %
Plussa-etu -30 %
Plussa-etu -30 %

Täältä löydät koko lastenvaatteen ulkoiluvalikoiman. Valitse vain oikea koko ja väri.