Kutrit kuiviksi

Suora, kihara vai pörröinen? Näin löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan hiustenkuivaajan ja opit käyttämään sitä oikein.

Hiuslaatu ratkeisee

Paksu ja vahva tukka tarvitsee tehokkaan kuivaajan, valitse siis vaihtovirtamoottorilla (AC) varustettu kuivaaja. Löydät moottorin tiedot pakkauksen kyljestä. Hennoille hiuksille kannattaa valita hoitava hiustenkuivaaja, joka vapauttaa kuivatessa hiuksiin mikrohoitoaineita, kuten keratiinia. Pörröisyyttä voi vähentää valitsemalla ionisoivan kuivaimen ja suuntaamalla puhalluksen ylhäältä alaspäin.

Mikä koko?

Valitse kuivain käyttötarkoituksen mukaan. Monissa matkakuivaimissa on taittuva varsiosa, joten ne on kätevä pakata reissuun. AC-kuivaimet ovat usein tasavirtaisia painavampia, mutta ne myös puhaltavat tehokkaammin ja ovat pitkäikäisempiä.

Hyödynnä suuttimia

Käytä perussuutinta, jos haluat kuivata hiukset nopeasti. Kapea föönisuutin puolestaan ohjaa ilmavirran tarkasti oikeaan kohtaan, jolloin hiukset on helppo muotoilla fööniharjan kanssa. Diffuusori auttaa esimerkiksi kiharoiden teossa.

Kuivaa pikaisesti

Nopea kuivaus on hiuksille kaikista hellävaraisin. Hiukset ovat hauraimmillaan märkänä, joten vältä niiden venyttämistä. Viimeistele kampaus aina kylmäpuhalluksella, näin saat kampauksesta kestävämmän.

Vinkki! Suihkauta lämpösuoja-ainetta hiuksiin aina ennen kuivaamisen aloittamista.

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi