Tuotteita haetaan

Pelikonsoleilla pelaat vauhdikkaita videopelejä kotona tai sitten, konsolista riippuen, missä tahansa. Suosituimpia konsolimalleja ovat mm. Microsoftin Xbox, Nintendo Switch ja Sonyn PlayStation, jotka löydät myös meiltä K-Citymarketin verkkokaupasta.

Pelikonsolit ja konsolipelaaminen on kehittyneet huomattavasti vuosien varrella. Nykyaikaiset laitteet pystyvät toistamaan korkealaatuista grafiikkaa sekä ääntä, ja ne voidaan kytkeä internetiin moninpelien pelaamista, pelien lataamista tai suoratoistopalveluiden käyttämistä varten. Konsolien uudet versiot ovat pitkäaikaista kehitystyötä eli mallien julkaisut kestävät useamman vuoden. Pelikonsolit ovat pitkään olleet suosikkilahjoja monelle teinille. Konsolipelaaminen houkuttelee myös aikuisia ja siitä voi saada hyvin koko perheen aktiviteetin.

Konsolien lisäksi löydät verkkokaupastamme valikoiman pelejä eri alustoille. Tutustu myös Playstation-peleihin, X-box-peleihin ja Nintendo-peleihin. Lisäksi valikoimassamme on myös ohjaimia sekä muita tarvikkeita ja pelikuulokkeita. Tutustu tarjontaan ja tilaa mieluisat tuotteet kätevästi kotiin!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi