Siivous

Tuotteita haetaan

Siivous sujuu tehokkaasti, kun arjen apuna ovat käytännölliset ja kestävät siivousvälineet ja -tarvikkeet. Meiltä K-Citymarketista löydät valikoiman suosittuja välineitä kodin puhtaanapitoon.

Lattianpesu ei vie paljoa energiaa ja vaivaa, kun siivousvälineet ovat sopivat. Aloita lattian puhdistaminen aina harjaamalla tai imuroimalla kuiva irtolika pois. Tämän jälkeen on helpompi pestä lattia puhtaaksi. Valikoimastamme löydät lattiaharjat, lastat, lattiasienet, mopit sekä lattianpesuaineita huomioiden erilaiset materiaalit.

Ikkunanpesu tulee usein ajankohtaiseksi erityisesti keväällä ja syksyllä. Ikkunalasta ja ikkunanpesuaine ovat perinteinen yhdistelmä ikkunoiden pesuun. Lisäksi valittavana on erilaisia ikkunanpesimiä ja liinoja, joilla saat pestyä ikkunat kätevästi.

Kylpyhuoneen ja saunan pesuun löytyy valikoimastamme monenlaisia siivousvälineitä. Perinteisen mopin lisäksi, voi hyödyntää erityisesti märkätiloihin tarkoitettua kaakeliharjaa, sientä tai jynssäriä. K-Citymarketista löydät mm. suomalaisen Sini-tuotemerkin siivousvälineitä. Tutustu siivoustarvikkeisiin ja löydä sinulle sopivat tuotteet!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi