Pussilakanat

Tuotteita haetaan

Pehmeät puuvillaiset pussilakanat tuovat nukkumismukavuutta ja voivat toimia myös osana makuuhuoneen sisustamista. Pussilakanat sekä pussilakanasetit ovat tarpeellisia jokaiseen kotiin. Eikä ihme, että ne ovat myös suosittuja lahjoja uuden kodin asukkaille tai ensimmäiseen omaan kotiin muuttavalle nuorelle. Meiltä K-Citymarketista löydät pussilakanat eri väreissä ja erilaisissa materiaaleissa. Onko suosikkisi pehmeä puuvilla tai sileäpintainen satiini?

Pussilakanasetit ovat käteviä hankintoja, koska ne koostuvat pussilakanasta ja saman tyylisestä tai sävyisestä tyynyliinasta. Lisäksi setin molemmat osat ovat yleensä valmistettu samasta materiaalista, joten peseminen on helppoa. Pussilakanoita sekä aluslakanoita suositellaan vaihtamaan parin viikon välein, siksi onkin hyvä omistaa useita lakanoita tai pussilakanasettejä. Joskus pussilakanat voi vaihtaa myös värien mukaan. Kevyet vaaleat sävyt sopivat kevääseen ja kesään, kun taas syksyllä ja talvella voi suosia tummempia sävyjä sekä paksumpia materiaaleja.

Laajasta valikoimastamme löydät pussilakanat ja pussilakanasetit brändeiltä kuten myhome, Hemtex ja Marimekko. Pussilakanasettejä löytyy myös lasten peittojen ja tyynyjen koossa. Lasten pussilakanoita on saatavilla suosikkihahmojen kuvilla. Tutustu valikoimaamme ja löydä sopivat vaihtoehdot omaan kotiisi!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi