Grillit

Tuotteita haetaan

Kesän kohokohtiin kuuluu grillaus. Grilliruoka maistuu koko perheelle tai kaveriporukalle ja on helppo valmistaa, kun välineet sekä tarvikkeet ovat kunnossa. Meiltä K-Citymarketista löydät kattavan valikoiman grillejä sekä erilaisia grillausvälineitä ja -tarvikkeita, joilla rakennat toimivan kesäkeittiön omalle pihalle tai mökille.

Sopivan grillin valintaan vaikuttaa käyttötarkoitus. Onko tarkoitus grillailla oman perheen kanssa vai etsitkö grilliä suurempia juhlia varten? Tai halutaanko grillata nopeasti vai onko grillaus leppoisa tapahtuma, jossa ei katsota kelloa? Toki grillin valinnassa on hyvä huomioida myös paikka ja mahdollinen liikuteltavuus.

Perinteistä grillausta edustavat hiiligrillit, jotka tuovat aromikkaan savun maun ruokaan. Hiilellä grillaamiseen kannattaa varata hieman enemmän aikaa, sillä hiilloksen syntyminen kuluu ainakin puoli tuntia. Lisäksi grillin jäähtymiseen menevä aika on hyvä huomioida. Kaasugrillit ja sähkögrillit lämpenevät nopeasti sekä ovat helppokäyttöisiä. Etenkin kaasugrillejä käytetään, kun tarvitaan erityisen kuumaa lämpötilaa. Kätevää sähkögrilliä voi myös käyttää parvekkeella, jos taloyhtiö sallii. Tämä kannattaa aina tarkastaa, sillä taloyhtiöillä saattaa olla erilaisia käytäntöjä parvekegrillauksen suhteen.

Tutustu K-Citymarketin verkkokaupan valikoimaan ja löydä mielesi grilli juuri sinun tarpeisiisi. Meiltä saat tilattua myös sähköpizzauunit ja savustuslaitteet.

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi