Tuotteita haetaan

Lasten jalat kasvavat nopeasti ja tarve uusille talvikengille tulee joka vuosi. Meiltä K-Citymarketin verkkokaupasta löydät turvalliset ja lämpimät lasten talvikengät monenlaisiin tarpeisiin ja makuihin.

Lasten talvikengät on suunniteltu suojaamaan jalkoja kylmältä ja märältä säältä. Ne ovat usein valmistettu vedenpitävistä ja lämpöä eristävistä materiaaleista, kuten nahasta, kumista tai synteettisistä materiaaleista. Lasten kengissä on monesti tarrakiinnitys tai nauhat, jotta ne olisi helppo pukea ja ottaa pois. Talvisaappaat ovat perinteinen vaihtoehto myös lapsille. Voit valita sopivat saappaat talvivaatteiden värien mukaan. Valikoimastamme löydät erilaisia vaihtoehtoja brändeiltä kuten Reima, Kuoma, Viking ja mywear.

Muita suosittuja malleja ovat mm. nilkkurit ja maiharit, joista lapsille löytyy omat versiot. Lasten talvikengissä on lämmin vuori ja yleensä paksu sekä karkea pohja, joka estää liukastumisen jäisellä tai lumisella alustalla. Ulkoilukenkien valinnassa kannattaa myös huomioida lapsen oma mielipide kengän ulkonäöstä, jotta kengät tulevat varmasti käyttöön. Tutustu valikoimaan ja tilaa lapsen suosikkikengät kätevästi verkkokaupasta!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi