Tuotteita haetaan

Lapset kasvavat nopeasti ja he kasvavat myös nopeasti vaatteista ulos. Siksi lasten vaatekaapin sisältöä pitää uusia jatkuvasti. Laatu on lasten vaatteissa tärkeää, sillä vaatteet kiertävät usein sisarusten, sukulaisten ja kavereiden kesken. K-Citymarketilla on valikoimissaan kaikki, mitä tarvitset lasten vaatekaappiin.

Meiltä löydät mm. valikoimat vauvojen vaatteita suloisissa väreissä, lasten ulkoiluvaatteet jokaiselle vuodenajalle ja eri ikäisille. Tietenkin meillä on myös ihan perusvaatteita arkeen kuten erilaisia yläosia paksuista collegepaidoista, huppareista sekä neuleista kevyempiin ja kesäisiin paitoihin. Lisäksi verkkokauppamme kattaa laajan valikoiman lasten housuja, hameita sekä mekkoja arkeen tai hieman juhlavampaan tarkoitukseen. Valikoimista löydät myös urheiluvaatteita perheen pienempien erilaisia liikuntalajeja varten – lasketteluvaatteista uimaharrastuksiin. Meiltä hankit helposti myös lasten alusvaatteet.

Ei sovi tietenkään unohtaa lasten asusteita, sillä asusteet tunnetusti viimeistelevät kokonaisuuden. Päähineet ja käsineet sekä erilaiset laukut kuuluvat myös valikoimiimme. Reput, olkalaukut ja lasten juhlalaukut ovat tietenkin listan ykkösenä, mutta meillä on myös lasten matkalaukkuja, kesäkasseja sekä pieniä lompakoita ja rahapusseja.

Lasten kenkiin kannattaa panostaa. Vaikka lasten jalat kasvavat nopeasti ja kengät jäävät nopeasti pieniksi, hyvät kengät tukevat kasvavaa jalkaa. Löydät valikoimistamme lasten kumisaappaat, juhlakengät, kävelykengät, urheilukengät, sandaalit, jumppatossut ja sisätossut. Meillä on myös erilaisia kenkätarvikkeita kuten kengännauhoja jos vanhat sattuvat menemään rikki.

Tervetuloa ostoksille K-Citymarketin verkkokauppaan!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi