Autoradat ja tarvikkeet

Tuotteita haetaan

Autoradasta nauttivat kaikenikäiset leikkijät lapsista aikuisiin. Kovaa vauhtia kulkevat autot ovat monen pienen kuskin lahjatoive. Ne saavat aikuisenkin taantumaan lapseksi jälleen. Yritä voittaa autoradalla nopeusennätyksesi ja kisailla yhdessä, vaikka koko perheen voimin!

Mikä olisikaan mukavampi tapa viettää aikaa yhdessä kuin jännittävä autokisa! Sähköinen autorata vetää kaikenikäisiä kuskeja puoleensa.

Yksinkertaisimmat autoradat ovat koottavia lasten ratoja, joiden mukana tulee muutama auto. Niiden avulla pienet leikkijät voivat kehittää motorisia taitojaan ja harjoitella leikkimistä. Autoratamatto on hauska ja hyvä vaihtoehto aloittelevalle autointoilijalle ja siitä riittää iloa pitkäksi aikaa myös isommille lapsille.

Sähköiset autoradat ovat hieman monimutkaisempia käyttää ja ne sopivatkin paremmin isommille leikkijöille, jotka jaksavat keskittyä pitkiinkin leikkeihin autojen kanssa. Niissä on paljon pieniä osia ja komponentteja ja siksi niitä ei kannata antaa kaikista pienimpien lasten käsiin.

Meiltä K-Citymarketin verkkokaupasta löydät autoratoja kaikenikäisille leluautoista innostuneille leikkijöille. Tervetuloa tutustumaan helpoille ostoksille!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi