Tuotteita haetaan

SUP-lautailu yhdistää liikunnan, tasapainon kehittämisen ja hauskanpidon. Suppailua voidaan harrastaa perheen kanssa tai sitten kavereiden kesken. SUP-laudoilla melotaan laudan päällä tasapainoillen. Aluksi lautailun voi aloittaa polviltaan ja kun tasapaino on riittävä, noustaan laudan päällä seisomaan. Tällä tavalla SUP-lautailusta saadaan eniten hyötyjä. Suppailu kehittää keskivartalon lihaksia ja parantaa ryhtiä.

Laudat voit ottaa mukaan mökille tai läheiselle rannalle. Valikoimastamme löydät erilaisia ja erikokoisia SUP-lautoja sekä meloja, joilla pääset harjoittelemaan yhtä kesän suosikkilajeista! Leveät ns. allround-laudat sopivat tilanteisiin, jossa samaa lautaa käyttää erikokoiset ja -ikäiset suppailijat tai aloittelijoille.

Suurin osa aloittelijoille ja harrastelijoille myytävistä SUP-laudoista on ilmatäytteisiä. Ne mahtuvat pieneen tilaan, kuten selässä kannettavaan kuljetusreppuun tai säilytyspussiin, jolloin laudan voi kätevästi ottaa mukaan myös kävellen tai pyörällä liikkuessa.

Tutustu valikoimaamme SUP-laudoista ja löydä juuri sinulle sopiva!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi