Pehmolelut

Tuotteita haetaan

Kenelläpä ei olisi ollut lapsena omaa rakasta pehmolelua tuomassa turvaa yöunien ajaksi ja seuraa päivän leikkeihin. Ne tuovat lapsen elämään iloa, hellyyttä ja lämpöä, sillä ne eivät koskaan kyllästy halauksiin.

Suosikki pehmolelulla on tietenkin nimi, jonka lapsi keksii itse ja joka ei seuraa mitään virallisia nimisuosituksia. Se kulkee mukana aivan kaikkialla; hoitopaikassa, mummolassa ja matkoilla sekä tietenkin kainalossa unten mailla.

Nallekarhu eli teddykarhu on pehmolelujen kantaolento, jonka kaupallinen valmistus alkoi 1800-luvun lopulla. Nykyään teddykarhun rinnalle on tullut lukuisia muita erilaisia pehmoleluja ja valikoima on varsin laaja. Nallen rinnalle ovat tulleet kissat, koirat, puput, yksisarviset ja monet muut eläimet. Kokovalikoima on myös varsin laaja, ihan pienestä avaimenperästä huoneen nurkassa kutsuvasti nököttävään jättipehmoon.

Monet lasten suosikkihahmot kuten Pipsa Possu, Disney-hahmot, Ryhmä Hau, Minecraft ja Pokémon ovat saaneet muotonsa myös pehmoleluina. Ne sopivatkin erityisesti perheen pienimmille, sillä niissä ei ole pieniä tai teräviä osia, joista voisi olla vaaraa.

K-Citymarketin verkkokaupassa on paljon söpöjä ja ihania pehmoleluja kaikille lapsille sekä lapsenmielisille. Tilaa pehmolelut lahjaksi tai itsellesi!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi