Tuotteita haetaan

Matkailijan tärkeimpiin varusteisiin kuuluu matkalaukku. Laukkuja valmistetaan käyttötarkoituksen mukaan eri kokoversioissa ja materiaaleissa. Meiltä K-Citymarketin verkkokaupasta löydät matkalaukut perheen pienimpien kuin myös aikuisten tarpeisiin. Lisäksi valikoimamme pitää sisällään muita käteviä matkatarvikkeita, jotka tekevät reissustasi mahdollisimman mukavan.

Kovakuoriset matkalaukut ovat yleensä kestäviä ja suojaavat sisältöä tehokkaasti iskuilta. Ne sopivat erityisesti lentomatkoille. Kun taas pehmeäkuoriset matkalaukut ovat joustavia, kankaasta valmistettuja laukkuja, jotka sisältävät erilaisia taskuja lisäsäilytystä varten. Pehmeäkuoriset matkalaukut ovat yleensä kevyempiä kuin kovakuoriset, mutta eivät välttämättä tarjoa yhtä paljon suojaa.

Matkalaukun pakkaamisessa on hyvä hyödyntää erilaisia vinkkejä, joilla saat kaikki tavarat säilymään ehjinä. Esimerkiksi lasiset ja muut helposti rikkoutuvat tavarat kannattaa suojata käärimällä ne rantapyyhkeeseen tai pehmeisiin vaatteisiin. Rutiini matkalaukun pakkaamiseen muodostuu kokemuksen avulla. Pienemmille tavaroille kannattaa varata kosmetiikkalaukkuja tai pussukoita, jotta tärkeät tavarat saa pidettyä samassa paikassa. Laukkujen lisäksi käteviä matkustajan apureita ovat myös niskatyynyt, passipussit ja unimaskit, jotka kaikki mahtuvat pieneen tilaan. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinulle tarpeelliset tuotteet!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi