Naisten kengät

Tuotteita haetaan

Oikeanlaiset kengät täydentävät asukokonaisuuden. Ulkonäön lisäksi uusia kenkiä hankkiessa kannattaa kiinnittää huomioita myös käyttötarkoitukseen ja istuvuuteen. Meiltä K-Citymarketista löydät naisten kengät brändeiltä kuten Ecco, Aaltonen, Pomar ja Caprice erilaisiin tarpeisiin ja vaihtuviin vuodenaikoihin.

Kesällä kengätkin ovat kevyempiä, olipa sitten kyse kävelykengät, vapaa-ajankengistä tai juhlakengistä. Helteillä voit yhdistää sandaalit, avokkaat ja ballerinat suosikki mekkoosi tai pukea ne shortsien kanssa. Valikoimastamme löydät myös naisten kumisaappaat erilaisissa väreissä, jolle löytyy tarvetta sääolosuhteiden mukaan vuoden ympäri.

Nahkasta valmistetut kengät ovat ikisuosikkeja. Nahka kestää materiaalina hieman paremmin muuttuvia sääolosuhteita kuin kangas. Ja siksi se onkin suosittu materiaali naisten talvikengissä sekä syksyn että kevään nilkkureissa.

Valikoimastamme löydät myös erilaiset urheilukengät ja ulkoiluun liittyvät kengät sekä ihanat kotitossut arkeen. Tutustu naisten kenkiin ja löydä omat suosikkisi!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi