Naisten vaatteet

Tuotteita haetaan

Mitä vaatekaappisi näyttää?

Entä oletko trendien seuraaja vai enemmänkin klassikkoihin luottava? Haetko jotain uutta työpukeutumiseen vai etsitkö sopivia vaatteita liikkumiseen? Meiltä K-Citymarketista löydät naisten vaatteet arkeen, vapaa-aikaan, urheiluun ja juhlaan! Lisäksi valikoimamme pitää sisällään myös alusvaatteet.

Peruspukeutumisen on hyvä hankkia vaatekappaleita, jotka sopivat yhteen niin värien kuin myös mallien kannalta. Vuodenajat tuovat tarvetta erilaisille materiaaleille – talvella ja syksyllä suositaan housuja, jotka ovat valmistettu villakankaasta tai paksummasta puuvillasta. Kun taas kesällä on mukavampi pukeutua ohueen puuvillaan tai viskoosiin – olipa kyse sitten housuista, hameista, mekoista tai yläosasta. Myös paitojen ja neuleiden materiaalit sekä mallit vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Verkkokauppamme tarjoaa monia vaihtoehtoja brändeiltä kuten Ellen Tracy, Fire & Glory ja mywear.

Valikoimastamme löydät takit vaihtuviin vuodenaikoihin sekä asusteet ja kengät, jotka viimeistelevät tyylisi. Tutustu myös urheiluvaatteisiimme ja löydä omalle lajille sopivat vaatekappaleet.

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi