Retkeily

Tuotteita haetaan

Metsät, laavut ja nuotiopaikat houkuttelevat nauttimaan retkeilystä ja ulkoilmasta. Luonnon värit, tuikkiva tähtitaivas, sininen ja pilvetön taivas ja kipinöivä nuotio luovat ainutlaatuista tunnelmaa. Nuotion ääressä valmistettu ateria tai mukaan pakatut eväät kruunaavat retken. K-Citymarketin verkkokaupasta löydät vaatteet ja varusteet seikkailuille, jotka voit löytää yllättävänkin läheltä!

Meillä on valikoimissamme lukuisia erilaisia ja eri kokoisia reppuja, jotka sopivat sekä lyhyemmälle päiväretkelle että pitemmällekin vaellukselle. Tarvitsetko uuden makuupussin? Onko makuualusta kunnossa? Kaikki nämä ovat tietenkin verkkokauppamme valikoimissa, kuten myös aterimet, lautaset ja ruuanlaittovälineet retkeilyä varten.

Ensiapu ja turvallisuus on retkellä erittäin tärkeää. K-Citymarketista saat ensiapulaukut, taskulamput ja otsalamput pidemmälle ja lyhyemmälle retkelle. Näitä ei kannata jättää kotiin, sillä retkellä pienikin haava voi äkkiä muuttua isoksi ongelmaksi. Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja tilaa tarpeelliset varusteet retkeilyyn!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi