Uinti

Tuotteita haetaan

Uiminen on hyvä harrastus ja kuntoilulaji, joka sopii lähes kaikenikäisille. Uintia voi harrastaa vuoden ympäri; kesällä luonnonvesissä ja talvella hallissa. Rohkeimmat uimarit harrastavat talvikaudella kylmäuintia, joka on nostanut suosiotaan viime vuosien aikana. Meiltä K-Citymarketin verkkokaupasta voit tilata kätevästi sopivat välineet uintiharrastukseesi.

Valikoimastamme löydät erilaiset uimalasit niin juniorille kuin aikuiselle uimarille. Uimalakki päässä pitää hiukset poissa kasvoilta ja kuivina uintiharjoituksen aikana. Lisäksi lakki suojaa hiuksia uima-altaan kloorilta. Entä onko hankinnassa lastenkokoiset kelluntaliivit ja kelluntapuvut, jotka auttavat uintiharrastuksen alkuvaiheissa? Verkkokaupastamme voit valita kellukkeet, liivit ja puvut, jotka täyttävät kaikki Euroopan turvallisuusstandardit.

Vesijuoksu ja kylmäuinti ovat erityisesti aikuisten suosiossa. Valikoimastamme löydät niin vesijuoksuvyöt kuin neopreenitossut- ja hansikkaat, jotka helpottavat lajien harrastamista. Uintivälineiden lisäksi löydät valikoimastamme myös lasten uima-asut, naisten uima-asut sekä miesten uimahousut ja -shortsit!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi