Atranvelo Tour Lite polkupyörän takatavarateline
Atranvelo

Atranvelo Tour Lite polkupyörän takatavarateline

49,99 €
49,99 €/kpl
 • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa
Haluatko varmistaa, että retkipyöräilysi sujuu mahdollisimman mukavasti ja kätevästi? Esittelemme sinulle täydellisen ratkaisun: Tour Lite BS AM -tavaratelineen, joka on suunniteltu tarjoamaan käytännöllisen ja kestävän ratkaisun retkeilyvarusteidesi kuljettamiseen.

Tämä tavarateline on suunniteltu erityisesti retkipyöräilyyn, ja siinä on sivuilla laukkutuet, jotka vievät painopisteen alas. Tämä varmistaa vakauden ja tasapainon kantamuksellesi, olipa kyseessä sitten lyhyt päiväretki tai pidempi seikkailu.

Valmistettu kestävästä alumiiniputkesta ja ruostumattomista osista, Tour Lite BS AM -tavarateline on suunniteltu kestämään vaativiakin olosuhteita. Sen kevyt paino (705g) ei lisää merkittävästi pyöräsi kokonaispainoa, mutta se silti kestää vaivatta suuremmatkin kuormat.

Tämä tavarateline on varustettu myös AVS-järjestelmällä (Accessory Attachment System), mikä mahdollistaa erilaisten lisävarusteiden kiinnittämisen tarvittaessa. Voit siis räätälöidä tavaratelineesi juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi.

Tour Lite BS AM -tavarateline on täydellinen valinta kaikille retkipyöräilijöille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä, kestävyyttä ja mukavuutta. Hanki omasi ja varmista, että retkipyöräilyvarusteesi kulkevat mukanasi turvallisesti ja kätevästi jokaisella retkelläsi.
 • EAN
  7350006381812
 • Brändi
  ATRANVELO
 • Väri
  Musta
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi