Diablo IV Xbox-peli
Diablo IV Xbox-peli
Diablo IV Xbox-peli
Diablo IV Xbox-peli
Diablo IV Xbox-peli
Diablo IV Xbox-peli
XBOX

Diablo IV Xbox-peli

64,99 €
64,99 €/kpl
 • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa

Diablo® IV on paras mahdollinen roolipelikokemus, jossa on loputtomasti teurastettavaa pahaa, lukemattomia opittavia kykyjä, painajaismaisia luolastoja ja legendaarista saalista. Lähde kampanjaan yksin tai kavereiden kanssa ja tapaa ikimuistoisia hahmoja kauniin synkissä maisemissa ja mukaansatempaavassa tarinassa tai tutki laajaa loppupeliä ja jaettua maailmaa, jossa pelaajat voivat tavata kaupungeissa käydäkseen kauppaa, yhdistää voimansa taistellakseen maailman pomovihollisia vastaan tai laskeutua PVP-alueille testaamaan taitojaan muita pelaajia vastaan – auloja ei tarvita – ristikkäinpelaamisessa, ristikkäisessä etenemisessä ja paikallisessa yhteistyöpelissä Xboxilla. Tämä on vasta alue Diablo® IV -pelille, jossa on uusia tapahtumia, tarinoita, kausia, palkintoja ja paljon muuta horisontissa.

HELVETTI PÄÄSEE VALLOILLEEN 6.6.2023
High Heavensin ja Burning Hellsin välinen loputon taistelu raivoaa, kun viha uhkaa tuhota Sanctuaryn. Tämä valtava maailma loputtomine teurastettavine demoneineen, luvuttomine omaksuttavine kykyineen, painajaismaisine vankityrmineen ja legendaarisine saaliineen lupaa niin seikkailuja kuin hävitystä.

Necromancer paljastettu
Viidennen ja lopullisen luokan esittely - Necromancer. Nämä viekkaat manaajat kutsuvat esiin kostonhimoisia epäkuolleiden laumoja käyttäen Esanssia, joka virtaa Luun, Veren tai Varjon kolmeen vahvaan bastioniin, vihollistensa nujertamiseksi.

Tapaa luojasi
Sanctuary on jälleen langennut pimeyteen, kun pimeyden rituaali on kutsunut Lilithin maanpaossa vietettyjen ikuisuuksien jälkeen. Nyt viha uhkaa nielaista Sanctuaryn, kun paha leviää ja uusi kultistien aalto nousee ottamaan vastaan Lilithin tulon.

Tutustu laajaan avoimeen maailmaan
Luo oma polkusi läpi Sanctuaryn – jatkuvan ja kasvavan maailman, jossa on runsaasti valintoja, tehtäviä, turmeltumista ja saalista. Liity muiden seikkailijoiden seuraan, valloita piiritetyt kaupungit takaisin, sukella painajaismaisiin luolastoihin ja taistele maailman kohtalon puolesta.

Rajoittamaton hahmonkehitys
Luo hahmoja, joista tulee järkkymättömiä pimeyden edessä. Luo erilaisten mukautusten, ulkoasuesineiden, taitojen ja kykyjen avulla oma sankarihahmosi, joka vahvistuu edistyessäsi.

Legendaarisia varusteita, eeppisiä taisteluita
Löydä ja kokeile useita voimakkaita aseita, haarniskoja ja kykyjä sekä muuta, jotta voit taistella näitä maita uhkaavia demoneja vastaan tuhoisin tuloksin. Hyödynnä monia voimiasi kamppaillessasi mukaansatempaavassa, toiminnantäyteisessä taistelussa.

 • EAN
  5030917298356
 • Brändi
  XBOX
 • Formaatti
  Xbox series x
 • Ikäraja
  18