Elnett hiuskiinne Strong Voimakas vaurioituneille, kuiville hiuksille 250ml
ELNETT

Elnett hiuskiinne Strong Voimakas vaurioituneille, kuiville hiuksille 250ml

4,00 €
16,00 €/l
 • Tuotetta saatavilla verkkokaupasta
 • Katso myymäläsaatavuus

Elnett Precious Oil -hiuskiinne on erityisesti kehitetty kuiville ja vaurioituneille hiuksille, jotka tarvitsevat erityistä hoitoa ja suojaa. Hiusten pörröisyyttä vastaan. Tähtien valinta, hiusammattilaisten suosikki. Olipa kampauksesi sitten suora, kihara tai tuuhea, kiinnitä look luonnollisesti Elnett-hiuskiinteellä. Voit muotoilla hiuksesi uudestaan niin usein kuin haluat päivän aikana. Elnett antaa pitkäkestoisen kiinnityksen. Mikrosuihke antaa erittäin hienojakoisen ja tasaisen levityksen. Niin hienojakoinen, että lähtee helposti harjaamalla.

 • EAN
  3600522910046
 • Brändi
  ELNETT
 • INCI
  1157867 C - INGREDIENTS: ALCOHOL DENAT., DIMETHYL ETHER, AQUA / WATER POLYURETHANE-6, HYDROXYCITRONELLAL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, DIMETHICONE LIMONENE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE , GERANIOL, CITRONELLOL, COUMARIN, GLYCERIN, AMYL CINNAMAL, PARFUM / FRAGRANCE. FIL C240456/1

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Ärsyttää voimakkaasti silmiä.

Jos tarvitaan lääkinnällistä apua,näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Lue merkinnät ennen käyttöä. Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta.-Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Painesäiliö:Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Pese...huolellisesti käsittelyn jälkeen. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN:Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutinajan.Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti.Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu:Hakeudu lääkäriin. Suojaa auringonvalolta.Ei saa altistaa yli 50°C/122°F lämpötiloille.

Varmista tuotteen varoitusmerkinnät aina myös pakkauksesta.