Firstgear RST 60mm polkupyörän lokasuojat 28'
First Gear

Firstgear RST 60mm polkupyörän lokasuojat 28'

49,99 €
49,99 €/kpl
  • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa
Haluatko pitää pyöräsi ja itsesi puhtaana ja tyylikkäänä kaikissa sääolosuhteissa? Esittelemme sinulle täyspitkän lokasuojasarjan, joka on suunniteltu tarjoamaan täydellistä suojaa ja tyyliä pyöräilyysi.

Tämä 60mm leveä lokasuojasarja on varustettu roiskesuojalla, mikä tarkoittaa, että se pitää roiskeet ja lialta loitolla, jotta voit pysyä kuivana ja puhtaana matkallasi. Sen erinomainen yhteensopivuus ja säätömahdollisuudet tekevät siitä sopivan niin vakio-, city- kuin hybridipyörillekin.

Valmistettu kestävästä Aluplastic-materiaalista, tämä sarja kestää iskuja ja haastavia luonnonolosuhteita vuodesta toiseen. Sen joustava materiaali varmistaa, että lokasuojat pysyvät aina siistinä ja toimivina, olipa sää mikä tahansa.

Tämä esikoottu sarja sisältää RST-aisat ja kiinnikkeet, jotka ovat tukevia ja pitkäikäisiä, taaten luotettavan suojan ja käyttökokemuksen. Jokainen sarja toimitetaan yksittäispakattuna, ja mukana tulevat kiinnikkeet omassa kätevässä pussissaan, joten voit asentaa ne helposti ja nopeasti.

Älä anna sään estää pyöräilyintoasi. Hanki tämä lokasuojasarja ja pidä itsesi ja pyöräsi puhtaana ja tyylikkäänä jokaisella matkalla!
  • EAN
    6418641061405
  • Brändi
    FIRST GEAR
  • Väri
    Musta
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi