Halo Omega 1600LM USB-ladattava valaisin
Halo

Halo Omega 1600LM USB-ladattava valaisin

79,99 €
79,99 €/kpl
 • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa
Etsitkö erinomaista valotehoa ja monipuolisuutta pyöräillessäsi? Esittelen sinulle upean 1600 LM tehovarusteen, joka vastaa vaativimmankin käyttäjän tarpeisiin.

Tämä valaisin on varustettu digitaalisella näytöllä, joka näyttää jäljellä olevan virran prosentteina, jotta tiedät aina, kuinka paljon virtaa on käytettävissä. Mutta se ei ole vain valaisin, se toimii myös tehokkaana powerbankkina, joten voit ladata muita laitteitasi tarvittaessa.

Sisäänrakennettu 6400mAh Panasonic Li-ion akku tarjoaa pitkän käyttöajan ja erinomaisen suorituskyvyn. Valittavanasi on useita valotiloja, mukaan lukien High & Low beam, jotka tarjoavat jopa 1600 lumenin valotehon, riippuen tarpeistasi ja tilanteestasi.

Tämä valaisin on valmistettu kestävästä alumiinista, mikä tekee siitä kevyen ja kestävän vaihtoehdon. Sen mukana toimitetaan kätevät kiinnikkeet ohjaustankoon ja GoPro-kiinnike, joten voit asentaa sen helposti ja turvallisesti pyörääsi.

Pidä huoli siitä, että olet valmiina mihin tahansa seikkailuun, olit sitten kaupungin kaduilla tai poluilla maastossa. Tämä 1600 LM tehovaruste valaisee tien eteesi ja varmistaa, että voit nauttia pyöräilystäsi täysin siemauksin. Hanki omasi ja anna valon johdattaa sinut seuraavaan seikkailuun!
 • EAN
  6418641063560
 • Brändi
  HALO
 • Ladattava
  Kyllä
 • Väri
  Musta
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi