Huawei Band 7 musta
Huawei Band 7 musta
Huawei Band 7 musta
Huawei

Huawei Band 7 musta

49,99 €
49,99 €/kpl
  • Tuotetta ei saatavilla verkkokaupasta
HUAWEI Band 7 tarjoaa suoran pääsyn puhelimen tärkeimpiin ominaisuuksiin, kuten saapuvat puhelut ja viestit, sääennusteet, musiikin ohjaus sekä voit jopa ottaa kuvan puhelimellasi tai lähettää pikavastauksia viesteihin!

HUAWEI Band 7:n super kevyt runko painaa vain 16 grammaa. Laite on varusteltu erittäin kapeakehyksisellä 1.47” AMOLED FullView-näytöllä, joka luo satumaisen lopputuloksen yhdessä hengittävän rannekkeen kanssa.

Laite tukee veren happisaturaation sekä sykkeen mittausta ja se hälyttää automaattisesti värisemällä jos veren happitasosi tai sykkeesi poikkeaa normaalilta vaihteluväliltä.TruSleep 2.0–unen seuranta tekee unesta ykkösprioriteetin ja tunnistaa kuusi uneen liittyvää ongelmaa sekä tarjoaa vinkkejä unenlaadun parantamiseksi.

Akku on suunniteltu kestämään enemmän kuin työ- ja lomamatkat, kun se tyypillisessä käytössä kestää jopa14 päivää ja raskaassa käytössä jopa 10 päivää. Kun olet kiireinen, ainutlaatuinen Huawei-pikalataus antaa sinulle tarvitsemasi tehon ja sen johdosta akku kestää jopa kahden päivän käytön vain viiden minuutin latauksella.

Juoksu, pyöräily, uinti, jooga ja 92 muuta vaihtoehtoa, valitse mieleisesi 96 eri lajitilan kattavasta valikoimasta. HUAWEI TruSport–urheilujärjestelmä seuraa tärkeimpiä harjoituksen indikaattoreita, kuten maksimi hapenottokykyä, palautumisaikaa ja harjoitustehoa.
  • EAN
    6438544020736
  • Brändi
    HUAWEI
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi