JBL PartyBox 110 Bluetooth-kaiutin
JBL PartyBox 110 Bluetooth-kaiutin
JBL PartyBox 110 Bluetooth-kaiutin
JBL PartyBox 110 Bluetooth-kaiutin
JBL PartyBox 110 Bluetooth-kaiutin
JBL PartyBox 110 Bluetooth-kaiutin
JBL PartyBox 110 Bluetooth-kaiutin
JBL PartyBox 110 Bluetooth-kaiutin
Jbl

JBL PartyBox 110 Bluetooth-kaiutin

379,90 €
379,90 €/kpl
  • Tuotetta saatavilla verkkokaupasta
Tuo juhlaan aivan uusi ulottuvuus ainutlaatuisilla LED-valoilla, jotka on synkronoitu PartyBox 110:n tehokkaaseen äänentoistoon ja jykeviin bassoihin. Ota PartyBox mukaasi, mihin ikinä menetkin -roiskeenkestävä rakenne ja siihen sisältyvät kitara- ja mikrofoniliitännät takaavat äärimmäisen kokonaisvaltaisen kokemuksen. Bassokorostuksen ja voimakkaan ja tehokkaan JBL Original Pro -äänentoiston ansiosta ystäväsi eivät vain kuule musiikkia, vaan he myös tuntevat sen, ja 12 tunnin soittoaika pitää juhlat käynnissä koko päivän ja yön. PartyBox-sovelluksella voit hallita musiikkiasi täydellisesti, kun suoratoistat sitä langattomasti. Kannettava bilekaiutin, jossa on 160 W:n tehokas äänentoisto, sisäänrakennetut valot ja roiskeenkestävä rakenne.

Tehokas JBL Original Pro -luokan ääni
JBL PartyBox 110 tekee musiikistasi upeaa niin kotona kuin ulkonakin kahdella syvällä, säädettävällä bassotasolla ja tehokkaalla JBL Original Pro -äänentoistolla.

Dynaaminen valoshow, joka synkronoituu rytmin kanssa
Dynaaminen valoshow tekee kaikenlaisesta musiikista entistäkin parempaa! Värit on synkronoitu rytmiin, joka saa jalkasi liikkeelle. Muokattavat strobovalot ja -kuviot luovat häikäisevän tunnelman. Se on ainutlaatuinen, mukaansatempaava audiovisuaalinen kokemus, joka tekee jokaisesta juhlasta todellisen taideteoksen.

12 tunnin toistoaika
Poweria juhliin koko päiväksi tai illasta aamuun. 12 tunnin soittoajan ja sisäänrakennetun ladattavan akun ansiosta rytmi jatkuu (ja jatkuu)!

IPX4-luokituksen mukainen roiskeenkestävyys
JBL PartyBox 110 on IPX4-luokituksen mukaisesti roiskeenkestävä ja soveltuu biletunnelman nostattajaksi niin uimarannalla kuin altaan reunalla. Nyt ei tarvitse enää koskaan pelätä, että juhlista tulisi liian kosteat tai villit.

Mikrofoni- ja kitaraliitännät
Mikrofonin ja kitaran avulla voit esitellä laulu- ja soittotaitojasi. Sen lisäksi, että kuulostat hyvältä, myös näytät hyvältä, sillä mukana tulee täydellinen valoshow kunnon rokkaamiseen!

PartyBox-sovellus
JBL PartyBox -sovelluksen avulla voit hallita musiikkiasi, päivittää asetuksia ja muokata valoshow’n värejä ja kuvioita entistäkin helpommin.

Toisto useista lähteistä
Suoratoista musiikkisi langattomasti Bluetoothin kautta, kytke USB-tikku tai käytä liitäntään auxkaapelia. JBL PartyBox 110 mahdollistaa musiikkisi äärimmäisen mukauttamisen.

Yhdistä kaiuttimesi pariksi, niin saat soundista vielä suuremman
Eikö yksi JBL PartyBox riitä? Yhdistä kaksi kaiutinta kaapelilla tai langattomalla True Wireless Stereo (TWS) -tekniikalla saadaksesi aikaan vielä suuremman ja voimakkaamman äänen.

Tekniset tiedot:

• Elementit: 2 x 154,6 mm / 5,25"basso, 2 x 55 mm / 2,25" diskantti
• Lähtöteho: 160 W RMS
• Taajuusvaste: 45Hz – 20kHz (-6dB)
• Akkutyyppi: Li-ion polymeeri 36 Wh
• Akun latausaika: 3,5 tuntia
• Musiikin toistoaika: jopa 12 h
• Bluetooth-versio: 5.1
• Mitat (L x K x S): 295 mm x 568 mm x 300 mm
• Paino: 10,84 kg
• Takuu 2 vuotta
  • EAN
    6925281986390
  • Brändi
    JBL
  • Tuotetyyppi
    Langattomat kaiuttimet
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi