Kirby and the Forgotten Land Nintendo Switch -peli

Kirby and the Forgotten Land Nintendo Switch -peli

59,99 €
59,99 €/kpl
  • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa
Lähde voimakkaan ja suloisen sankarimme Kirbyn kanssa seikkailuun tässä värikkäässä 3D-tasoloikkaseikkailussa. Luvassa on ihmeitä, erämaita ja Waddle Dee -hahmoja.
Kirby saapuu tuntemattomaan maahan ja huomaa, että Beast Pack on kidnapannut useita Waddle Dee -hahmoja. Pelastaakseen ystävänsä Kirby lähtee matkalle uteliaan Elfilinin kanssa, jonka hän kohtaa tässä uudessa maailmassa.

Voit käyttää useita Kirbyn kykyjä taistellaksesi vihollisia vastaan ja tutkiaksesi useita värikkäitä 3D-maailmoja. Tässä paikassa, jossa luonto ja aikaisempi sivilisaatio ovat sulautuneet yhteen, sinua odottaa useita erilaisia alueita, jotka ovat täynnä tasoloikkahaasteita. Kun lähdet vapauttamaan Waddle Dee -hahmoja, jotka ovat loukussa jokaisen kentän lopussa, saattaa olla hyvä tutkia tarkasti kaikki pienimmätkin nurkat ja jopa pelastaa mahdollisimman monta matkan varrella.

Beast Pack yrittää tehdä tehtävästäsi mahdollisimman hankalan, mutta Kirbyn klassisen kopiointikyvyn ja uusien lisäysten, jotka tunnetaan nimellä Drill ja Ranger, avulla onnistunut siinä varmasti. Drill-kopiointikyvyn avulla Kirby voi kaivautua maahan ja hyökätä vihollisten kimppuun alapuolelta tekemällä voimakkaan iskun. Viholliset näkevät pian myös tähtiä, kun Kirby vapauttaa Ranger-kopiointikyvyn, jonka avulla voit tähdätä kaukana olevia vihollisia.

Kirbyllä voi olla myös apuri mukanaan tässä seikkailussa. Pelaaja nro 2 pelaa silloin Bandana Waddle Dee -hahmolla, joka voi hyökätä vihollisten kimppuun keihäällään. Molemmat pelaajat voivat kukin käyttää omaa Joy-Con -ohjainta tässä moninpelitilassa.

Kirby and the Forgotten Land esittelee myös Waddle Dee Townin, joka toimii seikkailun keskuksena. Kaupunki kehittyy yhä enemmän pelastettujen Waddle Dee -hahmojen määrän perusteella. Erilaisia kauppoja avautuu ja pääset nauttimaan kaupunkilaisten suosikkipeleistä. Kirby voi jopa auttaa Waddle Dee Caféssa. Siellä sinun täytyy käsitellä nopeasti asiakkaiden tilauksia pitääksesi heidät tyytyväisinä ja kerätäksesi huippupisteet. Wise Waddle Dee löytyy myös Waddle Dee Townista ja hän antaa sinulle hyödyllisiä vinkkejä. Verkkoyhteyden kautta voit myös saada selville joitakin maailmanlaajuisia pelaajatietoja, kuten pelastettujen Waddle Dee -hahmojen kokonaismäärän ympäri maailmaa ja sen hetkisen suosituimman kopiointikyvyn.
  • EAN
    45496429522
  • Formaatti
    Nintendo switch
  • Ikäraja
    7
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi