etu vain verkosta
Kiss Majestic Nails kynsisetti KMA02C
Kiss Majestic Nails kynsisetti KMA02C
OUTLET
-30 %
Kiss

Kiss Majestic Nails kynsisetti KMA02C

4,20 €
4,20 €/kpl
Tuotteen 30 päivän alin hinta 6,00 € *norm. 6,00 €/kplTarjous voimassa 10.7.2024 – 12.8.2024.
 • Tuotetta ei saatavilla verkkokaupasta

* 30 päivän alin hinta ei pidä sisällään Plussa-, nippu- tai settitarjouksia.Hinta voimassa vain K-citymarket.fi verkkokaupassa

Kiss Majestic Nails kynsissä yhdistyy upeat / loisteliaat värit ja koristeet. Nämä kynnet eivät jää huomaamatta. Kynnet voi kiinnittää pakkauksen mukana tulevalla liimalla tai tarrakiinnikkeillä, jotka soveltuvat lyhyempään käyttöön. Pakkaus sisältää 30kpl irtokynsiä, tarrakiinnikkeet ja pienen liiman.
 • Tekokynsien tyyppi
  Tekokynnet
 • EAN
  731509835489
 • Brändi
  KISS
 • INCI
  INGREDIENTS Nails: ABS plastic-Made in China. Glue: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, BHT Red 22 (CI 45380)-Made in Taiwan. Adhesive Tabs: Acrylic Acid, Ethylhexyl Acrylate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone-Made in Korea.
 • Materiaalin tyyppi
  Akryyli

Syanoakrylaattia. Vaara. Liimaa ihon ja silmät hetkessä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ärsyttää ihoa ja silmiä. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä.

Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE:Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Jos silmä-ärsytys jatkuu:Hakeudu lääkäriin. liima: vaarallisten jätteiden kierrätyspisteeseen.

Varmista tuotteen varoitusmerkinnät aina myös pakkauksesta.

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi