LEGO ART 31208 Hokusai Suuri aalto
LEGO

LEGO ART 31208 Hokusai Suuri aalto

106,90 €
106,90 €/kpl
  • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa

Taiteen ja tunnettujen taideteosten ystävät ihastuvat taatusti aikuisille suunnattuun upeaan LEGO® Art rakennussettiin. Toteuta yksi maailman tunnetuimmista taideteoksista ”Hokusai – Suuri aalto”, LEGO palikkaversiona (31208). Mukaansatempaava rakennusprosessi on rentouttavaa omaa aikaa luovan ja mielekkään elämyksen parissa.
Taiteen ja luovuuden ystäville
Ikuista Hokusain kuuluisan Suuri aalto ‑taideteoksen ainutlaatuisuus ja dramaattisuus LEGO palikkaversioon, jonka voit laittaa kotisi koristeeksi. Skannaa QR-koodi ja kuuntele soundtrackin sisältöä, joka on valikoitu huolella täydentämään rakennuselämystä. Viimeistele rakennelma Hokusain nimikirjoituksella varustetulla koristelaatalla, ja ripusta taideteos seinälle keräämään katseet.
Rentouttavia LEGO settejä aikuisille
Aikuisille suunnattujen LEGO Art settien parissa voi syventyä mielekkääseen ja rentouttavaan rakennuselämykseen. Valikoima sisältää upeita ja innovatiivisia settejä, jotka juhlistavat taiteen, musiikin ja elokuvien maailman ikoneja. Nämä taideteokset voi laittaa esille kotiin tai konttorille keräämään katseet.

  • EAN
    5702017412160
  • Brändi
    LEGO