LEGO Friends 41724 Paisleyn kotitalo
LEGO

LEGO Friends 41724 Paisleyn kotitalo

52,99 €
52,99 €/kpl
 • Tuotetta saatavilla verkkokaupasta

LEGO® Friends Paisleyn kotitalo (41724) setti sisältää yllin kyllin kaikkea 4 vuotta täyttäneiden rakentelijoiden tutkittavaksi. Yläkerrassa on sisarusten huone ja kylpyhuone. Kun yläkerran irrottaa, voi tutkia tarkemmin alakerran keittiötä. Mukana on roolileikkeihin innostavia tarvikkeita, kuten kierrätysastia sekä välipalatarvikkeita ja hedelmiä nautittavaksi pihapöydän ääressä. Pihalla on kiva sopukka, jonne Paisley voi käpertyä soittamaan kitaraa, säveltämään musiikkia ja leikkimään lemmikkikanin kanssa. Anna kanille vaikka porkkana nakerrettavaksi!

Innosta pikkurakentajia

Yli 4-vuotiaille sopivien LEGO settien mukana on aloituspalikka, josta on näppärä ja nopea aloittaa hauska rakennuselämys. LEGO Builder sovellus opastaa sekä sinua että lastasi helpossa ja intuitiivisessa rakennuselämyksessä. Voit zoomata ja kiertää malleja 3D-näkymässä, tallentaa settejä ja seurata edistymistä.

Heartlake Cityn uusi sukupolvi

Lapset saavat uusia ystäviä ja tutustuvat jännittäviin paikkoihin LEGO Friends maailmassa, jossa voi uppoutua luoviin leikkeihin ja jännittäviin seikkailuihin.

 • CE-merkki
  Kyllä
 • EAN
  5702017412832
 • Brändi
  LEGO
 • Väri
  Monivärinen
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi