Patchett, Hollantilainen talo
Wsoy

Patchett, Hollantilainen talo

10,00 €
10,00 €/kpl
 • Tuotetta ei saatavilla verkkokaupasta
Aistivoimainen ja syvästi inhimillinen kuvaus kadotetusta paratiisista.

"Romaani joka tulvii tuskaa ja hellyyttä ja jossa Patchettin kertojankyky näkyy koko loistossaan. Syvällinen, väkevästi sisintä kouraiseva romaani perheestä. " Sunday Times

Cyril Conroy hankkii toisen maailmansodan jälkeen perheelleen linnamaisen ylellisen talon. Satumainen idylli Philadelphian eliittialueella alkaa mureta, kun Elna-äiti jättää perheen ja paha äitipuoli ottaa talossa vallan. Sisarukset Maeve ja Danny karkotetaan kodistaan. Talon ote sisaruksista ei tahdo kirvota vaan he palaavat tarkkailijoina talolle, toistensa kotoisaan seuraan.

Vuosikymmeniä kattava lumoava saaga näyttää katkeransuloisesti, mitä on petos, kutsumus, anteeksianto ja mitä on menetys, ei hulppean talon, vaan niiden ihmisten, jotka tekevät siitä kodin.

"Liikuttava kuvaus poikkeuksellisesta talosta ja sitä asuttavan perheen murenevasta onnesta." The Times

Ann Patchett (s. 1963 Kaliforniassa) on arvostetuimpia ja rakastetuimpia kirjailijoita Yhdysvalloissa. Patchettin kahdeksas romaani Hollantilainen talo löysi tiensä lukijoiden sydämiin ja nousi sekä Pulitzer- että Womens Prize 2020 -palkintoehdokkaaksi. Patchett aloitti kirjoittajanuransa julkaisemalla lehtiartikkeleita lukuisiin lehtiin, nykyisin hän paitsi kirjoittaa kirjoja, pitää myös pientä kirjamyymälää.
 • CE-merkki
  Ei
 • EAN
  9789510464069
 • Brändi
  WSOY
 • Julkaisuvuosi
  2021
 • Kieli
  Suomi
 • Kustantaja
  Wsoy
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi