Pokémon Violet Nintendo Switch -peli
Pokémon Violet Nintendo Switch -peli
Pokémon Violet Nintendo Switch -peli
Pokémon Violet Nintendo Switch -peli
Pokémon Violet Nintendo Switch -peli

Pokémon Violet Nintendo Switch -peli

59,99 €
59,99 €/kpl
  • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa
Pokémon Scarlet ja Pokémon Violet ovat uusia osia Pokémon-pelisarjassa. Tässä Pokémon-pelit ottavat suuren askeleen ja antavat sinun tutkia vapaasti eloisaa avointa maailmaa. Eri kaupungit sulautuvat saumattomasti erämaahan ilman selkeitä rajoja. Etsi Pokémoneja kaikkialta! Katso ylös taivaalle, merelle, metsiin, kaduille ja löydä erilaisia Pokémoneja! Koe Pokémon-sarjan aito ilo ja kohtaa villejä Pokémoneja ja pyydystä ne! Nyt avoimen maailman pelissä. Jaa ilo muiden pelaajien ja perheen kanssa tässä seikkailussa, jota voi pelata jopa kolmen muun pelaajan kanssa.

Kohtaa uusia Pokémoneja
Kolme Pokémonia, joista voit valita yhden ensimmäiseksi kumppaniksesi, ovat Sprigatito, Fuecoco ja Quaxly. Olet varmasti utelias kuinka kohtaat nämä kolme Pokémonia. On myös jännittävää nähdä niiden persoonallisuudet.

Paljon uusia Pokémoneja odottaa löytäjäänsä tässä seikkailussa!
Tulet kohtaamaan voimakkaita Pokémoneja kuten Koraidon Pokémon Scarletissa ja Miraidon Pokémon Violetissa. Näillä legendaarisilla Pokémoneilla sanotaan olevan poikkeuksellisia voimia, mutta muuten kukaan ei vielä tiedä tämän enempää näistä salaperäisistä Pokémoneista.

Pelin hahmot
Ystäväsi Nemona on rento, mutta myös energinen persoona ja hän rakastaa Pokémon-taisteluja! Kokeneena Pokémon-kouluttajana hän toimii hyvin luotettavana oppaana seikkailun aikana. Pokémon Scarletissa tapaat professori Sadan ja Pokémon Violetissa professori Turon. Molemmat ovat erikoistuneet kullekin alueelle parhaiten sopivaan tutkimukseen. Kun lähdet seikkailuun, pukeutumisesi vaihtelee sen mukaan, pelaatko Pokémon Scarletia vai Pokémon Violetia. Kuka tietää, millainen seikkailu sinua odottaa?
  • EAN
    45496510893
  • Formaatti
    Nintendo switch
  • Ikäraja
    7
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi