etu vain verkosta
Siku Holland auraustraktori 1:50 -leikkiauto
-16 %
Siku

Siku Holland auraustraktori 1:50 -leikkiauto

25,00 €
25,00 €/kpl
Tuotteen 30 päivän alin hinta 29,99 € *norm. 29,99 €/kplTarjous voimassa 24.6.2024 – 12.8.2024.
 • Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa

* 30 päivän alin hinta ei pidä sisällään Plussa-, nippu- tai settitarjouksia.Hinta voimassa vain K-citymarket.fi verkkokaupassa

Tämä New Holland -traktori on välttämätön perusajoneuvo jäättömään ajoon talvella. Tämä silmäänpistävä kunnallisoranssin värillä viimeistelty ja New Holland -brändillä varustettu traktori sisältää tervetulleet leikkiominaisuudet. Tietysti raivausterää voidaan liikuttaa monella tapaa, takalevityslaite voidaan avata ylöspäin levitysmateriaalin lastausta varten. Molemmat talvihuoltokiinnikkeet ovat irrotettavissa. Sama koskee yksityiskohtaista ohjaamoa. Yhdessä monien muiden saman mittakaavan lelumallien kanssa voidaan luoda uusia leikkitilanteita yhä uudelleen ja uudelleen. Tämä ei ainoastaan takaa pitkäkestoista hauskanpitoa, vaan edistää myös lasten luovuutta, sillä mahdollisilla yhdistelmillä ei ole rajoja.

SIKU – Siku on valmistanut korkealaatuisia lelumalleja jo yli 70 vuoden ajan. Vanhemmat ovat saaneet nauttia näistä malleista jo sukupolvien ajan ja he haluaisivat lastensa kokevan saman. Vakaa tuotantotapa, yksityiskohtien runsaus ja kunkin mallin vaihtelevat toiminnot saavat lasten silmät loistamaan – ennen ja nyt.
 • CE-merkki
  Kyllä
 • EAN
  4006874029402
 • Brändi
  SIKU
 • Ikäsuositus
  3
 • Väri
  Monivärinen
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi