Skater XL PS4-peli

Skater XL PS4-peli

10,00 €
10,00 €/kpl
  • Tuotetta ei saatavilla verkkokaupasta
Skater XL on seuraava askel skeittauspelien evoluutiossa. Molempien jalkojen erillinen hallintajärjestelmä ja ainutlaatuinen, fysiikkapohjainen pelimalli tarjoavat skeittauspelien ystäville mahdollisuuden ilmaista itseään, sillä pelin ohjaus loistavan sulavaa. Hyppää skeittaajien paratiisiin, jonka tunnettuihin maamerkkeihin ja ympäristöihin kuuluvat Los Angelesin keskusta, jättimäinen Big Ramp, Easy Day High School sekä pelaajayhteisön luomat kartat, kuten Grant Park, Hüdland ja Streets. Voit pelata tämän hetken huippuammattilaisilla Tiago Lemosilla, Evan Smithillä, Tom Astalla ja Brandon Westgatelle tai luoda oman skeittilegendasi ja varustaa hänet yli 40 aidon skeittibrändin tuotteilla. Skater XL todella on digitaalinen versio oikeasta skeittimaailmasta.

Vapaus ilmaista itseään ? Skater XL:n fysiikkapohjaiseen ohjaukseen ei kuulu valmiita temppuja, sillä kaikki ohjaaminen tapahtuu sauvojen liikuttamisen mukaisesti. Molemmille jaloille on omat ohjaussauvansa, ja pelaajan liikuttaessa sauvoja lauta vastaa liikkeeseen välittömästi. Pelaaminen on kuin soittamista, sillä pelaajalla on täysi vapaus harjoitella ja hioa vaikkapa tiettyä temppusarjaa tai skeitata rennommin.

Oikeita ikonisia paikkoja ? kaikki Skater XL:n kentät ovat tehty oikeiden skeittipaikkojen pohjalta ja suunniteltu siten, että uusia skeittilinjoja löytyy jatkuvasti. Tarjolla on esimerkiksi Los Angeles keskusta-alue, josta löytyy tunnettuja skeittauksen maamerkkejä kuten Staples Center ja Los Angeles Convention Center. Easy Day High Schoolin valtavalta kampukselta taas löytyy useita ikonisia skeittipaikkoja, kuten Wallenberg Big 4 ja "Leap of Faith" sekä valtaisa Big Ramp, jossa skeittaajat voivat lentää haukkoja korkeammalle.

Pelaa oikeilla ammattilaisskeittaajilla ? valitse tunnetuista ammattilaisista, joihin kuuluvat Tiago Lemos, Brandon Westgate, Evan Smith ja Tom Asta, joille kaikille löytyy sopivat ja ainutlaatuiset skeittivarusteet. Muokattavat hahmot ? Skater XL:n pelihahmon ulkonäön säätämiseen riittää loputtomasti vaihtoehtoja. Pelihahmon koko ulkoasu on muokattavissa aina t-paidoista, huppareista, hatuista ja kengistä lähtien. Mukana on yli 30 tunnetuinta skeittibrändiä, kuten Vans, Santa Cruz, DC Shoes, Independent, Lakai ja monta muuta. Temppuhaasteet ? satoja eri haasteita, joiden haastavuus kasvaa pelin edetessä. Näin voit kehittää temppuvalikoimaasi samalla, kun yrität läpäistä jokaisen haasteen. Saatko kaikki listan haasteet tehtyä??

Aktiivinen pelaajayhteisö ? liity aktiiviseen pelaajaporukkaan, joka yhteisvoimin luo ja jakaa sisältöjä Skater XL -peliin! Jämäkkä ääniraita ? Modest Mouse, Getter, Interpol, Animal Collective, Future Islands ja Band Of Horses ovat tämän ainutlaatuisen kuunteluelämyksen kärkinimiä. Musiikki sopii hyvin Skater XL:n rentoon länsirannikon tunnelmaan ja sulavaan, fysiikkapohjaiseen ohjaamiseen.
  • EAN
    884095197247
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi