Nauti kesästä ulkona - Täydelliset piknik- ja kattausideat

Kesä on täällä ja on aika nauttia aterioista ulkoilmassa! Piknikit ja ulkoruokailu ovat parasta kesässä ja K-citymarketista löydät kaiken tarvittavan täydelliseen ulkoilmakattaukseen.

Valitse mukavat ja käytännölliset piknik-varusteet, jotka tekevät retkistäsi rentoja ja nautinnollisia. Meillä on laaja valikoima kestävää ja tyylikästä piknik-astiastoa, joka sopii niin puistoon kuin rannallekin. Pakkaa mukaan värikkäät ja käytännölliset astiat sekä kestävät juomapullot, jotta voit nauttia aterioista ilman huolta hajoavista astioista.

Piknik kuva artikkeliin

Piknik-peitot ja -alustat ovat must-have jokaiselle ulkoilijalle. Löydä kauniita ja mukavia vaihtoehtoja, jotka tekevät ulkoilma-aterioista entistä viihtyisämpiä. Unohtamatta myöskään kylmälaukkuja ja -reppuja, jotka pitävät eväät ja juomat sopivan viileinä koko päivän.

Ja mikä olisi ulkoruokailu ilman oikeanlaista kattausta? Valitse kesäiset pöytäliinat, lautasliinat ja ulkokäyttöön sopivat astiat, jotka tuovat iloa ja väriä pöytään. Cittarista saat myös tyylikkäitä ja käytännöllisiä grillejä sekä grillitarvikkeita, jotka tekevät kesän aterioista täydellisiä.

Kata ulos

Marimekko Mansikkavuoret pöytäliina 140x250 cm
Plussa-etu -40 %
Marimekko Mansikkavuoret pöytäliina 140x250 cm
Marimekko Mansikkavuoret pyöreä tarjotin 31 cm
Plussa-etu -40 %
Marimekko Mansikkavuoret pyöreä tarjotin 31 cm
Marimekko Mansikkavuoret kulho 2,5 dl
Plussa-etu -50 %
Marimekko Mansikkavuoret kulho 2,5 dl
Marimekko Mansikkavuoret lautanen 20 cm
Plussa-etu -50 %
Marimekko Mansikkavuoret lautanen 20 cm

Nauti kesästä ja herkuista ulkona ystävien ja perheen kanssa. K-citymarketin kodintuotevalikoimasta löydät kaiken, mitä tarvitset unohtumattomiin ulkoilma-aterioihin. Lähde piknikille tai valmista ihana kattaus omalle pihalle – Nauti kesästä ja herkuista rennosti ja tyylillä!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi