Meikit

Tuotteita haetaan

Etsitkö sopivia tuotteita luonnolliseen ja nopeaan arkimeikkiin tai tyylikkääseen juhlameikkiin? Meiltä K-Citymarketista löydät tarvitsemasi tuotteet suosituilta brändeiltä sekä meikkisiveltimet sekä muut meikkitarvikkeet, jotka helpottavat ehostusta.

Jokaisen meikin perusta on kunnollinen meikkipohja. Löydä omat suosikkisi meikkivoiteista ja puutereista. Valikoimastamme löydät myös BB-voiteet ja CC-voiteet. Kestävän arkimeikin alle sopivat pohjustustuotteet, joilla saat ihostasi tasaisen. Peitevoiteet auttavat häivyttämään ihon pieniä virheitä tai tummia silmänalusia. Kasvoille saa kauniisti hehkua ja korostusta ihon sävyllesi sopivalla poskipunallasekä aurinkopuuterilla.

Silmämeikki voi sisältää pelkän sipaisun ripsiväriä tai sitten voit korostaa silmiäsi tekemällä rajauksen joko eyelinerilla tai silmänrajauskynällä. Silmien rajaamista kannattaa harjoitella ennakkoon, sillä harjoitus tekee mestarin rajaamisessa! Juhlameikissä voit käyttää huoletta enemmän tehostusta, esim. sävyisillä luomiväreillä tai paksummilla rajauksilla. Valikoimastamme löydät klassiset silmämeikin sävyt eri tuotteissa, mutta myös valikoiman trendaavia värejä sesonkien mukaan.

Huulimeikki viimeistelee koko meikin. Valikoimastamme löytyvät huulipunat, huultenrajauskynät ja huulikiilloterilaisissa sävyissä. Jos kaipaat pikaista piristystä ulkonäköösi, pelkkä huulipunan tai luonnollisen huulikiillon lisäys voi tuoda sen helposti. Juhlia varten voit täydentää huulimeikkiä huultenrajauskynällä sekä korostusväreillä eli highlightereilla.

Meikki pysyy paremmin iholla, kun se on tehty puhtaille kasvoille. Lisäksi meikit on aina hyvä poistaa kasvoilta ja sanotaankin, että meikit kasvoilla ei kannata mennä nukkumaan. Valitse juuri sinun ihollesi sopivat puhdistustuotteet ja meikinpoistoaineet, joilla saat poistettua hellävaraisesti mm. vedenkestävän silmämeikin.

Tutustu meikkivalikoimaamme ja suosikkibrändeihin!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi