Grillaus

Tuotteita haetaan

Grillauskausi alkaa keväällä ja jatkuu alkusyksyyn. Mikäs se mukavampaa kuin kerätä perhe tai ystävät herkullisen grilliruoan äärelle. Grillaaminen sujuu parhaiten kunnollisilla grillaustarvikkeilla ja välineillä. Meiltä K-Citymarketista löydät valikoiman grillejä sekä tarvikkeita, joilla saat grillin kuumenemaan juuri sopivaksi ja grillaamiseen tarkoitettuja välineitä, jotka helpottavat ruoan valmistusta.

Grillaus lähtee kunnollisesta grillistä. Valikoimastamme löydät hiiligrillit, kaasugrillit sekä sähkögrillit, joista voit valita suosikkisi. Hiiligrilliä varten tarvitset myös sytytysnesteet ja hiilet, joilla saat parhaimman hiilloksen ja optimaalisen lämpötilan ruoanvalmistukseen.

Grillausta helpottavat kätevät välineet kuten grillipihdit ja -lastat. Niiden avulla pystyt siirtelemään sekä kääntämään lihoja, kaloja ja kasviksia, jotta saat tasaisen kypsyyden.

Ei kannata unohtaa grillin puhdistusta jokaisen käyttökerran jälkeen. Valikoimastamme löydät erilaiset harjat ja siivousvälineet, joidenka avulla saat grillisi pysymään hyvässä kunnossa pitkään.

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi