Sisustus

Tuotteita haetaan

Sisustuksessa käytetään eri elementtejä, kuten huonekaluja, valaistusta, värejä, tavaroita ja tekstiilejä luomaan juuri tietynlaista tunnelmaa tai tyyliä. Meiltä K-Citymarketin verkkokaupasta löydät sisustuksen tuotteet verhoista valaisimiin. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinun tyylisi sopivat ratkaisut.

Valaistus on tärkeä osa sisustusta. Se voi olla laajempaa yleisvaloa, tilan korostusta tai sitten kohdevaloa suoraan ruokapöydän yläpuolelle. Valitse valikoimastamme sopiva valaisin huoneeseesi tai tilaan. Kodin eri huoneet vaativat sisustuksen suunnittelua. Värit ovat isossa osassa sisustamista. Makuuhuoneessa kannattaa suosia rauhallisia sävyjä matoissa, verhoissa sekä muissa tekstiileissä. Olohuone ja keittiö ovat joka päivä suuressa käytössä, joten ne kannattaa varustaa toiminnallisilla elementeillä, joihin ei kyllästy nopeasti. Toisaalta tehovärejä sisutukseen voi tuoda helposti keittiöntekstiileillä tai piensisustuksella.

Hyvä sisustus huomioi aina tilan esteettiset ja toiminnalliset vaatimukset, mutta myös asukkaiden tarpeet ja elämäntyylin. Koska makuja on monia, on hyvä miettiä etukäteen mikä luo kodista harmonisen, mukavan ja ilahduttavan ympäristön. Valikoimastamme löydät erilaisia sisustuksen tuotteilta brändeiltä kuten myhome, Hemtex, Pentik ja Vallila.

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi