Tuotteita haetaan

Monipuolinen kuntoilu onnistuu hyvin myös kotona, olipa kyse lihaskuntotreenistä, kuntopiiriharjoittelusta, joogasta tai venyttelystä. Meiltä K-Citymarketin verkkokaupasta löydät välineet kuntoiluun sekä siitä palautumiseen. Tutustu valikoimaan ja löydä sopivat välineet oman harjoittelusi tueksi.

Olohuone tai makuuhuone muuttuu oikeilla välineillä nopeasti minikuntoilukeskukseksi. Harjoittelumatolla onnistuu erilaiset lihaskuntoliikkeet kuin myös venyttely. Voit myös hyödyntää vastuskuminauhoja sekä ylävartalon että jalkojen lihasharjoittelussa. Käsipainojen avulla kasvatat lihaksia käsiin tai olkapäihin, kun taas tasapainotyyny kehittää mainiosti jalkojen pieniä lihaksia. Entä oletko kokeillut tehokasta hulavannetta painoilla?

Kuntoiluvälineiden lisäksi on hyvä keskittyä myös palautumiseen urheilusuorituksen jälkeen. Lihasvasara antaa kunnollisen hieronnan varsinkin isoille lihaksille – olipa sitten lajisi juokseminen, pyöräily tai kuntosaliharjoittelu. Erilaisilla rullilla pystyt avaamaan jumiutuneita lihaksia ja samalla tehostamaan venytyksiä.

Kuntoiluun liittyvät välineet tilaat helposti kotiin K-Citymarketin verkkokaupasta. Hyviä kuntoiluhetkiä!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi